Chat Bots op websites: Vergelijking met Human Enabled Chat

Huis > Digital Transformation > Business Intelligence > Chat Bots op websites: Vergelijking met Human Enabled Chat

chatten-bots-on-websites

Het is een onmiskenbare trend dat kunstmatige intelligentie radicaal de manier waarop bedrijven hun werkzaamheden uitvoeren aan het veranderen. Elk jaar, meer en meer organisaties noodlanding op het water traditionele methoden van customer management over te schakelen naar AI. Bijna elke grote schaal organisatie vandaag hebben omarmd chatbots de voorlopige clientinteractie aspect van hun bedrijven te behandelen. Statistieken tonen door 2020, bijna 80% van alle belangrijke e-commerce merken zullen geconverteerd moeten chatbots en natuurlijk, meer dan 80% alle klanten interactie volledig geautomatiseerd zijn geworden.

Het is ongetwijfeld een bewezen feit dat AI-gestuurde chatbots helpen ons bedrijf te laten groeien en aan te pakken klant efficiënter query, maar technologie kan alleen zo veel. Er zijn ernstige tekortkomingen die een chatbot beheerde support systeem niet aankon. Mensen zijn nog steeds onvervangbaar in bepaalde taken. Bijvoorbeeld, je wilt om het bedrag weten wat uw internet factuur- je krijgt het antwoord van een chatbot. U wilt weten waarom het wetsvoorstel is zo hoog- en je zou onvermijdelijk hulp van een mens hebben gekregen. Klinkt als weer een van die atypische mensen vs. bots strijd? Goed, battle of niet- het is zeker een interessante krachtmeting oorlogssituatie tussen mens en machine, waar het moeilijk is om te voorspellen wie uiteindelijk de race zou winnen superioriteit!

In de hedendaagse markt scenario, chatbots radicaal veranderen van de interactie en betrokkenheid patronen met klanten en de internationale chatbots markt wordt geschat tot een piek van $1.23 billion by the year 2025. Their fast and prompt responses, directe betrokkenheid en gemakkelijke interface hebben chatbots maakte een sterk de voorkeur communicatiemedium voor bijna 45% van de eindgebruikers. Zo, wat maakt deze voorkeur te maken, en hoeveel kost het invloed hebben op onze activiteiten? Is het aanbreken van het tijdperk van de chatbot betekenen menselijk live chat-opties gaan binnenkort uitgestorven? Nu, science fiction zeker komt met zijn eigen unieke sensatie, maar in werkelijkheid, het is nog een lange weg te voordat machines menselijke intelligentie kunnen inhalen.

Als het gaat om het verstrekken van klanten met een elementaire shopping ervaring, chatbots zou ruim voldoende in het omgaan met en het begeleiden van cliënten. Deze kleine bots kunnen klanten te presenteren met meerdere opties, uit te leggen gedetailleerde informatie over de gekozen producten en uiteindelijk (soms) slagen er zelfs in de verkoop van het gekozen product aan de klant. Betrokken uw baan zou kunnen krijgen vervangen door AI-powered chatbots? In dit geval, je kan gewoon geen andere optie, maar om vrede te maken met het feit dat een paar backlashes altijd zal pop-up met de vooruitgang van de technologie. Sommige menselijke banen verloren zullen gaan, terwijl sommige anderen gecreëerd, en elk bedrijf moet fasen zoals deze verdragen. Ten slotte, je zou niet bereid op te geven uw mobiele telefoon vandaag, alleen maar omdat de old-school telefooncellen hun bedrijf kwijt! Als nieuwe en geavanceerde technologie vervangt oudere, bedrijven nodig hebben om dit voorbeeld te volgen en houden upgraden hun operationele platforms, als ze willen blijven in de race.

De zilveren voering in deze show is dat bijna 80% van de klanten zeggen dat ze liever liever te maken met een mens dan een chatbot terwijl ze winkelen hulp online. Kunstmatige intelligentie lukt om een ​​basis kopen ervaring, maar het is nog ver verwijderd van het zijn slim genoeg om complexe vragen van klanten te begrijpen of ingewikkelde problemen op te lossen, opgevoed door verwarde klanten. vragen van klanten kan variëren afhankelijk van het land, niveau van taalvaardigheid en kennis van het product. Bovendien, wanneer een klant weet hij / zij communiceert met een mens en geen robot, zijn ze meer kans om meer details te geven en te streven naar een meer geïndividualiseerde reactie, die van cruciaal belang als het gaat om het maken van een sell.

Net als verschillende individuen komen met verschillende smaken, we moeten in gedachten houden dat chatbots en mensen zijn niet precies in competitie. Ze zijn beiden potentieel geschikt voor verschillende banen, en het is de menselijke intelligentie, ten slotte, die gemaakt kunstmatige intelligentie in de eerste plaats. de bot, zijnde een computerprogramma- is niet ontworpen om te gaan met menselijke gevoelens. Daarom hebben we altijd een mens task force naast onze bots-bataljon nodig zou hebben! Aan de andere kant, het verstrekken van supersnelle data berekening is niet de ideale baan voor de mens; en dat is waar we rekenen op onze bot-buddies! Op de grens, als het gaat om de verkoop en het stimuleren van e-commerce, chatbots hebben een flink aantal nadelen. Het proces van verkoop / aankoop steunt altijd op bepaalde mate van menselijke emoties, die bots zijn verre van verwerking. Als u zich bij een client sussen, behouden van een trouwe afnemer of lus in nieuwe klanten- human powered interacties worden nog steeds bleek de beste manier om te gaan over het zijn. Till AI wordt slim genoeg om complexe menselijke gevoelens en gevarieerde vragen die samen met het komen te begrijpen, hun menselijke tegenhanger kan alleen maar achterover leunen en ononderbroken verheugen een duidelijke dominantie op het gebied van customer relationship management.

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

3 Comments

  1. I like your point about how AI bots can provide a basic buying experience for customers. I know that I rely on chatbots sometimes when I need help navigating a website. Speaking to a human is always preferable, but for things like this, I can see why a chatbot comes in handy.

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop