Leg nichemarkten met geïntegreerde marketing CRM-software

Huis > producten > afzet > Leg nichemarkten met geïntegreerde marketing CRM-software

crm marketing strategy

Het is de perfecte boy-meets-girl verhaal. Er is een romantische meet-cute, vonken vliegen en de rest is geschiedenis. Behalve in dit scenario, het is niche marketing strategie voorziet in een gespecialiseerde geïntegreerde CRM. En net als in alle romcoms, compatibiliteit speelt een grote rol in te mogen verwelkomen in dat happy end. Goede compatibiliteit tussen marketing strategie en klantrelatie management helpt bij het optimaliseren van de pogingen om te winnen over specifieke marktsegmenten met CRM-integratie.

Er is altijd een periode van aanpassing die moet worden verantwoord, wanneer het aanpassen CRM marketing automatisering tot specifieke doelgroepen. Met Kapture CRM, de downtime die nodig is om te wennen aan uw marketing strategie is minimaal. Met zijn soepele integratie in uw bedrijfsvoering systeem en volledige automatisering van uw marketingstrategie, Kapture CRM is inderdaad de ridder op het witte paard dat uw marketing team nodig heeft.

Niche Marketing - The Big Fish in een kleine vijver

Niche Marketing kan worden gedefinieerd als binnen een nauw gedefinieerde marktsegment concurreren met een gespecialiseerd aanbod, die ofwel zeer zeldzaam of onbestaand. Vanaf daar is het een duidelijke weg naar het vastleggen van een hoog marktaandeel (grote vis) van een relatief kleine markt (kleine vijver). Dit zorgt voor absolute oprichting van de Autoriteit en de expertise van het merk of de onderneming in de gespecialiseerde marktsegment.

Bijvoorbeeld, wanneer het glutenvrij revolutie raakte de voedsel en voeding markt, het snel gesneden uit een niche voor zichzelf in de bredere segment. Volgens de glutenvrije producten Market Report op type, Bron en Region – Global Trends & naar verwachting 2020 deze niche markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 10.4% van 4.63 miljard in 2015 tot USD bereiken 7.59 miljard in 2020.

Een houder nichemarkt moet niet verward worden met een kleine marktspeler, die aan de tegenovergestelde kwadrant van het marktaandeel vs omvang van de markt grafiek. Dit zijn slechts een van de vele kleine vissen die zwemmen rond in een grote vijver, proberen om het leeuwendeel tevergeefs krijgen.

Zo, de vraag is: Hoe kunnen we achterhalen wat de klanten die het meest gevoelig zijn voor onze producten en diensten zullen worden?

En het antwoord? We Kapture hen (woordspeling bedoeld)

Kapture en de kracht van Customer Segmentation

Een van de grootste grootmachten Kapture CRM is de mogelijkheid om te helpen bij het verdelen van uw klantenbestand in kleinere groepen en bind ze samen met unieke eigenschappen, waarin de benchmark voor uw totale targeting en marketing campagne. Deze krachtige marketing strategie helpt u niet alleen te verdelen uw hele publiek basis in kleinere stukjes, maar helpt je ook richten op elk van deze divisies met zorgvuldig toegesneden, Klantgerichte marketing strategieën. Kapture verbetert uw marketing strategie door het aanpakken van de verschillende aspecten van de marketing boodschap die het bereiken van uw klant, en aan te passen op basis van de mate en het type klant ontvankelijkheid.

Dus hoe werkt Kapture's Customer Segmentation hulp bij het vastleggen van niche-markten?

De grootste uitdaging waarmee wij geconfronteerd worden bij het uitwerken van een marketingstrategie voor de niche marktsegmenten goed definiëren van de klant. Laten we het voorbeeld nemen van Lefty's in San Francisco. Deze winkel lijkt misschien zomaar een ander aanbod op te slaan om de hoek, maar ze hebben met succes gesneden uit een niche in de markt voor zichzelf. Catering aan alleen de linkshandige markt, die maakt voor slechts 10% van de gehele bevolking, Deze winkel is een geweldig voorbeeld van hoe niche marketing goed te krijgen. Wat ze hebben gedaan is geïnvesteerd in pay-per-click reclame voor zoekwoorden die linkshandige mensen in de omgeving zijn waarschijnlijk te zoeken. De Lefty's marketingstrategie volledig weerlegt de misvatting dat kleine bedrijven niet kunnen concurreren met grote namen als het gaat om PPC.

Niche Marketing vereist een zorgvuldig opgebouwde marketing strategie, met evenveel nadruk op alle elementen van de marketingmix. Kapture CRM helpt u de perfect strategische campagne te bedenken, maakt niet uit hoe niche uw zakelijke markt is. Om te weten hoe je een sterk gesegmenteerde doelgroep aan te pakken, uw strategie moet vier essentiële benaderingen.

Analytics van patronen en trends

Data-analyse is de kern van een geoptimaliseerde marketing strategie die is gericht op een niche-marktsegment. Met de hulp van Kapture CRM, verzamelen en opslaan van gegevens is eenvoudig te realiseren, de weg vrijmaakt voor verdere analyse en diagnose. Kapture CRM oogst de klantgegevens door het bestuderen van hun locatie, leeftijd demografische, interesses en hobbies, koopgedrag en ga zo maar door. Deze verzamelde gegevens worden vervolgens ter beschikking van uw marketing team voor verdere inzage en analyse. Kapture CRM gaat nog een stap verder patronen en trends in de data te analyseren en identificeert de nauwkeurige segmenten en helpt klanten bij het plannen van een strategie voor optimale targeting. Uw niche marketing strategie kan verder worden geoptimaliseerd met behulp van Kapture CRM door zich te richten micro-segmenten binnen uw niche-markt.

zonder geïntegreerde CRM-systeem zoals Kapture, je zou te maken hebben met handmatig segmenteren uw klantenbestand, door middel van onjuiste giswerk. Kapture CRM elimineert deze pijnlijke proces en stelt een vlotte systeem dat vertragingen vermijdt en uitroeit eventuele onjuistheden.

Customer Lifetime Value

Customer Lifetime Value of CLV is in feite een parameter die organisaties gebruiken om de toekomstige waarde van de klant evalueren. Het is de waarde (in huidige dollars) van de netto winst die u kunt verwachten van de specifieke klant de aankopen over de hele overspanning van de klantrelatie. Met de hulp van Kapture CRM, klantprofilering wordt makkelijker, door de structurering van voorspellende modellen die winstgevende klanten kunnen lokaliseren. Met behulp van uitgebreide klant analyse-instrumenten Kapture's, U kunt de nichemarkt richten, deze verder segmenteren het volgens verschillende CLV, en dan richten uw marketing strategieën dienovereenkomstig. Kapture biedt u ook gegevens over hoe om te richten op de lage CLV klanten en verhogen hun waarde.

Uw marketing strategie moet worden aangepast aan de CLV van uw klantenbestand. Kapture CRM kunt u low-CLV klanten koesteren door het creëren van relevante online content voor hen een concurrentievoordeel, door middel van een volledige integratie via sociale media platforms.

Verhoog Engagement en Sales

Uniting Kapture CRM-software met uw niche marketing strategie is als het perfecte huwelijk. In een niche marketing strategie, Het is van het grootste belang aan de juiste klant met de juiste boodschap te bereiken op het juiste moment, als je wilt resultaten. In tegenstelling tot de “one size fits all” -strategie van een bredere marketing plannen, niche marketing vereist meer specifieke aandacht voor individuele klanten en klantsegmenten om die verkoop te maken. Eg, Kapture CRM helpt u zich richt op een klant met product suggesties op basis van hun aankoop geschiedenis.

Het is ook een bewezen kennis die betrokken klanten zijn de meest winstgevende klanten. Met de hulp van Kapture CRM, kun je duidelijk uw niche markt te definiëren, ze te scheiden van het grote publiek en dan hebben meer betekenisvolle opdrachten op een dieper niveau.

Verbeteren van Gross en Bedrijfsmarges

Of niche of generieke, de laatste parameter voor een marketing strategie is hoe het uiteindelijk harken in de winst. Kapture's volledig geïntegreerde CRM-netwerk optimaliseert alle functies in uw bedrijf en helpt u uw bruto- en operationele marges te verhogen. Het elimineert slechte planning, tijd verspild door dikke processtroom, slechte lead management en helpt je je aandacht alleen richten op de winstgevende marktsegmenten. Door het verstrekken van dit echt nichemarkt precies wat ze willen, je koopt in hun loyaliteit die u kunt benutten voor verdere verbetering van de Customer Lifetime Value.

Het laatste woord in het vastleggen van uw ideale niche-markt in wezen ligt bij de automatisering en doeltreffendheid van het CRM-systeem die u kiest. Kapture CRM kunt u uw campagnes te stroomlijnen en nul in op de precieze focus die in een niche marketing strategie vereist wordt door de kracht van klantsegmentatie, waardoor het de ridder op het witte paard hier om u te helpen uw niche marketing strategie in nood.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Subarna
Auteur:
Subarna
Over:
Subarna is an expert weaver of words and ideas at kapture CRM. After work, she can be found exploring the street and trying out anything new.
Meer artikelen van: Subarna

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop