Waarom uw bedrijf moet echt een issue tracking systeem?

Huis > produktiviteit > Waarom uw bedrijf moet echt een issue tracking systeem?

Issue Tracking system

Als u het bijhouden van uw problemen van klanten, kun je zien dat het is zelden een eenmalige transactie van informatie of dienst. Wanneer je antwoord een bepaalde zoekopdracht, trekt meestal een reeks aanvullende vragen. Dit vereist een constante uitzoeken-out, begrijpen en oplossen van uw klant problemen.

Een gewone organisatie zouden voortdurend het bekijken van een toestroom van kwesties door middel van verschillende mate van complexiteit en moeilijkheidsgraad. Het is onpraktisch te verwachten dat een enkel individu om al deze vragen het bezit van slechts een bepaalde vaardigheden op te lossen. Anders, de verschillende problemen kunnen krijgen opgelost in verschillende mate die leiden tot een inconsistentie in het beheer van vragen van klanten.

Een issue tracker of ticketing systeem kunt u effectief omgaan met deze verschillende kwesties in een enkel proces-kanaal. Hiermee kunt u eenvoudig samenwerken en communiceren voor het beheer van verschillende problemen van klanten. Het helpt je ook op te slaan, beheren en op te halen alle eerdere mededelingen van de klant door middel van een enkel platform. Het helpt u een systeem dat u helpt ervoor te zorgen dat alle problemen onmiddellijk worden opgelost of worden steeds overgedragen aan de juiste kwartalen vast.

zonder issue tracker, al deze kwesties kunnen krijgen verzameld voor de evaluatie van een enkel individu. Dit zou de snelheid en capaciteit van uw probleem resolutie drastisch te beperken.

Deze problemen worden onmiddellijk opgelost en overgebracht naar de juiste kwartalen resoluties. Dit kan problemen met verschillende mate van complexiteit of moeilijkheden in de resolutie hebben.

In een organisatie, de klant problemen komen door de service-afdeling of personeel.

Het beheer van de klant problemen van de ene naar de andere

Als u op zoek bent naar de tekenen van een inefficiënt probleemoplossing systeem, zou het ontbreken van een duidelijke etikettering en de methodologie in de behandeling van de inkomende vragen van klanten. Achteraf gezien, dit kan alleen leiden tot de stapeling van problemen van klanten. resultantly, je kunt ook bijhouden van volgende bijzondere queries verliezen onder al de meerdere inkomende queries.

In deze situatie, moet je een systeem dat efficiënt uw klant vragen van de ene kant kan overdragen aan een andere hebben. D.w.z. Van de klant einde aan een resolutie punt dat er voldoende expertise of apparatuur heeft om een ​​resolutie voor de query te bereiken.

Om deze reden, alle inkomende vragen zou moeten gaan door middel van een systematisch proces voordat ze worden overgeplaatst naar de resolutie centrum.

EEN ticketing systeem is een handige en efficiënte manier van het beheren van alle klachten van klanten.

In de beginfase, de service vertegenwoordiger krijgt de klant conformatie en komt in de specifieke probleem in de vorm van een afgegeven ticket.

Issue Ticketing system

Het proces kunt u de problemen te leiden door een van de vele organisatorische kanalen die nodig kunnen zijn om de klant vraag op te lossen.

U kunt de klant probleem resolutie vertegenwoordigen door middel van deze eenvoudige diagram.

Customer Issue Tracking

In de eerste multi-channel ontvangst trechter, je meerdere vragen van klanten te krijgen gestroomlijnd om een ​​enkel kanaal. Dit maakt het ook mogelijk je hele vragen van klanten te consolideren in een enkel dashboard.

Daarna, kunt u een bepaalde persoon of afdeling die een bijzondere aard van vraag past bij toewijzen.

Dit systeem kan de beperkingen en complexiteit van een ongestructureerd probleem resolutie systeem te verwijderen. Het zorgt er ook voor dat alle vragen worden opgelost in een tijdig, waardoor de kansen op put-off voor onbepaalde tijd door de service team.

Gelegenheid om te bouwen en te voeden klantrelaties

Volgens studies, customer service is een van de belangrijkste factoren die uw klanttevredenheid zal bepalen.

Zoals we hebben gezegd, de business-klantrelatie is zelden een eenmalige transactie. Bijvoorbeeld, uw klant vraag is meestal een mix van service en technische vragen. af en toe, het kan ook vragen om hulp van de financiële afdeling.

In deze situatie, kunt u een back overhandigd resolutie voor alle dringende problemen van de klant niet over.

Een issue management systeem kunt u een lange-vorm manier van het beheren klantvragen. Hiermee kunt u ontvangen en stroomlijnen van alle vragen van de klant voor het bereiken van hun optimale resolutie.

Beheer kwestie resolutie timings en vaardigheid

Volgens de studie, de tevredenheid van klanten met betrekking tot een kwestie resolutie kan worden aangesloten op deze belangrijkste problemen - duur probleemoplossing en resolutie vaardigheid.

Een ticketing systeem kunt u een systeem dat vragen van klanten oplost in een strikt tijdgebonden wijze vast te stellen. Als het probleem niet wordt opgelost binnen een bepaalde periode, het wordt doorgestuurd naar een hogere hiërarchie.

U kunt ook de tickets die worden opgelost en momenteel herzien bekijken door het team of elke afzonderlijke.

EEN CRM gebaseerde ticketing resolutie kunt u de problemen naar de juiste dashboard beheren. U kunt ook simuleren alle kwesties door middel van een enkel dashboard.

Het beheer van de frequentie en het volume van de uitgegeven tickets

Het doel van de oprichting van een probleem resolutie systeem is de focus op de continue verbetering van de klantervaring.

Bijvoorbeeld, kunt u het volume en de frequentie van tickets voor elk probleem of afdeling te bewaken.

Dit helpt u de meest uitdagende problemen van klanten te begrijpen en focus je bronnen op te lossen.

evenzo, kunt u problemen van klanten te volgen op een tijdlijn. Hiermee kunt u de impact van klantvragen te bekijken op een bepaald dashboard.

Verbeter de individuele werknemer Performances

Een uitgebreide ticketing systeem kunt u alle binnenkomende query's te bekijken. Verder, u kunt filteren en scheiden queries op basis van de individuele werknemer of team. Het vermeldt ook de bereikte resolutie en de tijd die wordt gebruikt voor elke zoekopdracht. U kunt ook gemakkelijk controleren op onopgeloste vragen.

Dit systeem stelt u in staat om individuele prestaties op bepaalde tijdschaal evalueren.

Je kunt het aantal tickets wordt gegenereerd in een bepaalde tijd lijn. Dit geeft u een enkel venster evaluatie van de prestaties voor uw gehele service team.

Met dit systeem kunt u uw problemen van klanten en klachten handvat van klanten beheren.

Dit probleem resolutie systeem fungeert ook als een mogelijke motivatie om ervoor te zorgen dat elk thema krijgt de nodige aandacht.

Conclusie:-

De klant issue management heeft tal van voordelen – het verbeteren van online business portfolio, hogere klanttevredenheid, klanten beter inzicht, efficiënter resoluties etc.

De combinatie van al deze voordelen verheft de issue management in een vereiste zakelijke vaardigheid.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop