distributie management platform

distribution management platform

The term distributie management platform could seemingly sound confusing or exaggerated at the first glance. Zo, laten we definiëren wat het met zich meebrengt.

Een distributie management platform is ontworpen om te stimuleren en beheren van uw gehele voorraad flow en processen in uw dealer-netwerk van distributeurs.

Maar dan, Daarom is het zo belangrijk is?

In het geval dat u een distributeur of groothandelaar uw winstmarges zijn in wezen afhankelijk is van de omzet van uw collectieve goederen.

Belangrijkste uitdagingen voor de Distributeurs
Hoe een Distributeur platform onderhandelt deze uitdagingen
Orde Nemen en Stock Handling
Beheer van klantbezoeken

In eenvoudige woorden, hoe meer je verkoopt, hoe beter het is voor uw bedrijf.

Tegelijkertijd, bent u ook het hanteren van een opslagplaats van perishables. Dit betekent simpelweg dat je niet kunt veroorloven om meer dan voldoende voorraden op te slaan op elk punt van de tijd. Anders, uw overtollige voorraden kunnen veranderen in een last die zou eisen te worden verspreid in de houdbaarheidstermijn.

Hier, je nodig hebt om een ​​evenwicht tussen vraag en distributie staking. Voor deze, je nodig hebt om een ​​beschikken over een uitgebreide distributie systeem dat diverse aspecten van uw markt begrijpt. Door het hanteren van alle inkomende en uitgaande goederen via één platform, je kon leren om uw product verkoop te maximaliseren.

Voordat het begrip van de werking van een distributieplatform, laten we eens kijken naar de cruciale uitdagingen in het distributieproces. Het zal u helpen een uitgebreid systeem dat is ontworpen om deze problemen met de distributie processen aan te pakken ontlenen.

Aanmelden voor een gratis proefperiode

Belangrijkste uitdagingen voor de Distributeurs

In het achteraf, Dit zijn de belangrijkste uitdagingen die worden geconfronteerd door de distributeur. Met een goed begrip van de kern van deze uitdagingen, je zou kunnen raken aangepast aan deze problemen te onderhandelen.

  1. Te veel Retailers to Cover

Zelfs met de opkomst van het grootwinkelbedrijf opties, het aantal detailhandelaren blijven gestaag stijgen. Dit betekent ook dat je meer haalbaar mogelijkheden om uw producten te verkopen.

  1. Stroomlijning Supply Chain

In het geval van de meeste industrieën, je zou worden geconfronteerd met grootschalige schommelingen en veranderingen in het volume van de orderverwerking en distributie. A supply chain beheer CRM kunt u begrijpen en op te nemen deze fluctuaties op zijn vroegst, zodat u uw bestellingen eenvoudig beheren.

  1. product Overbevolking

In de huidige dag, de meeste zuilen in de sector zijn positief overvol. Een product is niet alleen concurreren met soortgelijke producten, maar alle producten die een soortgelijk programma te bieden.

In eenvoudige expositie, Het betekent dat als u de verkoop van chips, u kan nodig zijn om biscuit fabrikanten beschouwen als uw directe concurrent.

U bent verplicht om schapruimte te bereiken met een optimale zichtbaarheid van het vereiste product omzetvolume verwerven.

  1. Het beheren van statistieken van de beschikbare goederen

De meeste distributeurs last van discrepantie tussen de beschikbare voorraad lijst en retail eisen. Dit kan beurtelings betekenen verloren orders of bestellingen genomen voor beschikbaar voorraden volgens de beschikbare voorraad.

Dit gebrek aan informatie management heeft ook een effect van de vertraging over uw gehele verkoop traject.

  1. Het handhaven van prompt Order nemen

Als u een distributeur in concurrerend product ruimte, het verschil tussen succes en falen kunnen dalen tot renteniveau retailers’ in uw product. U kan ook nodig zijn om een ​​gemakkelijk toegankelijke product catalogus voor elke prospect te presenteren.

Achteraf gezien, U bent in principe op zoek naar producten die vergelijkbaar zijn met uw product te verkopen.

  1. Het creëren van een bestelcyclus

Als je iets kunnen leren van deze blog, het over de betekenis gesteld een bestelling cyclus die kunnen brengen in herhaalde en periodieke orders. Het zorgt ook voor bijna een regelmatige omzet voor uw producten zonder actieve prospectie.

Hoe een Distributeur platform onderhandelt deze uitdagingen

In de meeste industrieën, een slimme distributie platform versnelt en stroomlijnt het gehele goederenstroom. Het helpt je een gezond niveau van goederen te handhaven over het gehele distributienetwerk.

Dit proces kunt u maken een goed georganiseerde voorraad stroom die je helpt om te bouwen vaste distributeur-detailhandelaar relatie. De verdeling management proces vermijdt ook verspilling van kostbare middelen in uw distributieplatform.

Maar, hoe precies is dit mogelijk. Laten we eens kijken?

Orde Nemen en Stock Handling

Zoals reeds besproken, de spleet tussen bestelling nemen en de opslagcapaciteit makkelijk kunt kostbaar!

De verdeling CRM consolideert en brengt-down uw gehele bestelling hiërarchie tot één dashboard.

In eerste instantie kan de verdeling manager van de beschikbare voorraden bij te werken op een enkel dashboard. Daarna, de field sales CRM Om herhalingen te werken op elk punt.

Laten we van mening zijn dat u een opslagplaats van 100 units. Nadat het veld reps-update zodat 100 units, een distributie-platform stelt de verdeling manager te zien op de order intake en de verzending gedurende de dag.

Verder, de verdeling manager kan elke bestelling van een klant orde te scheppen goedkeuren.

Dit protocol van het opnemen van bestellingen vermijdt valse orders of voorraad wanbeheer.

distribution management crm Process

Beheer van klantbezoeken

Zelfs met tal van alternatieven, de retail netwerk management wordt nog steeds bepaald door individuele winkelbezoeken. Dit vereist dat u een tijdslijn te behouden voor het beheren van visitatie met iedere individuele winkel.

De dagelijkse planning systeem voorziet in een duidelijke hiërarchie voor uw dagelijkse of
periodieke klantenbezoeken.

distribution management process in Marketing

Hiermee kunt u vooraf te bepalen een optimale frequentie voor het bezoeken van elke winkel.

Het helpt je ook om systematisch af te leiden van een aangesloten systeem om uw dagelijkse on-veldbezoeken beheren.

Vaststelling van uw Wholesale-Retail Touch-point

Als u op zoek bent naar een supply chain te creëren, moet je een goed georganiseerd proces pijpleiding vast te stellen. Een distributiesysteem kunt u verbinding maken en samenwerken binnen één platform.

Het gaat om het creëren van een verbinding tussen retailers en groothandelaren. Het staat u te organiseren en beheren van de goederenstroom tussen meerdere contactmomenten.

Conclusie:-

Het stelsel van verdeler-handelaar-klant-relatie is getest en wordt verkregen via leeftijden. De lopende product overloop en retail-niveau verzadiging is de rol van een distributeur stapsgewijs belangrijker geworden.

De distributie management platform kunt u uw dagelijkse taken te beheren en te simuleren voorraad stroom via een enkele CRM-interface.

book-a-consult