De verkoop te stimuleren in uw online supermarkt met een CRM-software voor de verkoop

Huis > producten > verkoop > De verkoop te stimuleren in uw online supermarkt met een CRM-software voor de verkoop

FMCG CRM

Of, je vindt het leuk of niet, er zijn duidelijk waarneembaar redenen waarom consumenten de voorkeur aan grote online winkels zoals Amazon. consistente kortingen, betrouwbare kwaliteit van het product etc. Het maakt niet uit wat u koopt, zeker besparingen en gemoedsrust kan geen kwaad.

Tegelijkertijd, Dit maakt het moeilijker voor de kleinere winkeliers om te concurreren met de grote online kruidenier retailers. doorgaans, goedkopere prijzen betekenen gecompromitteerde producten van hoge kwaliteit en eroderende winstmarges van de bedrijven.

tegelijkertijd, de online Grocery markt niet inpakken in enorme kans ook.

De fast moving consumer goods industrie is de op drie na grootste industrie in de Indiase economie. De omvang van de markt van FMCG zal naar verwachting groeien van US $ 30 miljard in 2011 tot US $ 74 miljard in 2018. Volgens het rapport van India Brand Equity Foundation, het zal waarschijnlijk te bereiken $103.7 miljard 2020.

Vanwege de hoge mate van concurrentie in de markt, klantrelatie management speelt cruciale rol in de groei van elk bedrijf. Als voedsel product is de grootste categorie in India verbruik (bijna 12% van het BBP van land), klanten verwachten een hogere kwaliteit van het product en de service van online supermarkten.

Laten we beginnen met het begrijpen van de belangrijkste aspecten van het gedrag van klanten als ze een bezoek aan een online supermarkt.

Belangrijke aspecten van gedrag Grocery klanten '

 • Nu klanten meer toegang tot informatie, dankzij veelvuldig gebruik van internet. Dit leidt hen naar het hebben van een groot aantal van de aankoop keuzes en verschillende kwaliteit opties.

Bijvoorbeeld - de buurt van ongeveer 70% van de klanten te lezen voedseletiketten alvorens een aankoop.

 • Volgens Allrecipes.com studie repost, een derde van de consumenten te controleren online prijzen, bijna de helft van hen onderzoeksproducten, en meer dan de helft vondst product promoties op hun smartphones.
 • De grote online winkels hebben online klanten gewend gemaakt aan het ontvangen van aanzienlijke kortingen.
 • Nu, consumenten erkennen dat kruideniers zijn het verzamelen van informatie over hun eerdere aankopen en zoekgeschiedenis. Ze verwachten dat ze om die informatie te gebruiken om betere winkelervaring te bieden.

Toenemende voorkeur van online boodschappen winkels toe te voegen iets meer aan de competitie. Laten we eens zien waarom consumenten de voorkeur online winkels voor boodschappen -
Online Grocery Stores

Chief Uitdagingen door de Small Retailers

De behoeften van de consument veranderen geleidelijk. Met de veranderende eisen, online retail bedrijven worden geconfronteerd met zeven grote uitdagingen van vandaag.

 • Het beheren van effectieve communicatie-systeem met de consument: Klanten hebben altijd duizenden vragen met betrekking tot het product, verzendstatus, verzendkosten, Tijd om te bezorgen, bezorger's details en vele andere dingen. Speciaal voor de online supermarkten, waar de producten zullen naar verwachting zo snel mogelijk worden geleverd mogelijk, moet een sterke communicatiesysteem tussen klantenservice bouwen, levering jongens en de consumenten.
 • Het beheren van een positieve online profiel - Door de aard, de online consumenten hebben meer kans om zich bewust zijn van hun producten en aankopen. Dit betekent dat kleine of grote bedrijven nodig hebben om hun online media categorie en product belangen te dekken. Dit helpt het bedrijfsleven om echt concentreren op het creëren van nieuwe user accounts voor hun bedrijven.
 • Het beheer van de online onderzoek - als de supermarkt reguliere aankopen rijdt, moet u ervoor zorgen dat u regelmatig de behandeling van online aanvragen. Dit helpt cultiveren regelmatige online aankopen en definitieve koopgedrag.
 • Moeilijkheid om door te dringen in kleine steden: In kleine steden, mensen zijn nog niet gewend aan online supermarkten. Ze worden gebruikt om traditionele eten en drinken winkelen en hebben grote vertrouwen problemen met online levering beleid.

online delivery policy.

 • Het ontdekken van de loyaliteit Factor: Het opdoen van klantenbinding is een van de belangrijkste uitdagingen van kleine online kruidenierszaak. De winkeliers bieden kortingen, speciale coupons, gratis verzending en kortingen als stimulans voor de consument. Echter, de consumenten blijven verschuiven van het ene programma naar het andere om uit te vinden betere deals.
 • Afweging van de kortingen en winstgevendheid aspecten - De online winkels zou positief af te weren van de klant door het volgen van de verkeerde dynamiek prijsstelling. Je moet begrijpen en maak een nauwkeurig profiel van de klant om de producten op de juiste korting kopen.
 • Het volgen van de aankoop patroon van de consument: Het is moeilijk op te sporen en te begrijpen kopen van de klant patroon, door het analyseren van de aankoop van iedere klant. Tenzij je het kopen van de consument gedrag kan begrijpen, kunt u niet in staat om de persoonlijke service en aanbiedingen te bieden.

CRM-oplossingen voor alle uitdagingen

Om te ondersteunen in deze competitie en gedijen in de online business, je nodig hebt om initiatieven te ontwikkelen voor het vergroten van de winstgevendheid product met een efficiënte customer care service. CRM kan u helpen om daar te bereiken.

 • Uitstekende customer care service: FMCG CRM software zal u voorzien van een gemeenschappelijk platform voor de klant gebeld, antwoorden op de berichten, mails en hun problemen op te lossen. U kunt contact met de klant gegevens op te slaan, samen met het oog samenvattingen en belgeschiedenis details in het dashboard. U kunt een bepaalde vraag met het uniek ticket nummer dat maakt het gemakkelijk om de vragen van de klant beantwoorden volgen.

Grocery Delivery Service

 • Eenvoudig data management te bereiken van de potentiële klanten: Eenvoudige data management software maakt gebruik van de business-strategie om uit te reiken aan de potentiële klanten. onderzoeken, het kopen van geschiedenis en zonale eisen begrijpen helpen om passende product promotie te maken en creëren van naamsbekendheid.

Bijvoorbeeld - in Bengalen en Odisha, mensen hebben meer kans om te vissen dan andere niet-vegetarische producten te kopen. Online winkels vlees kan vis bevorderen of misschien bieden speciale kortingen op vis, teneinde het bewustzijn en loyaliteit te verhogen.

 • Verbeter merkentrouw door het aanbieden van gepersonaliseerde acties en kortingen: Met een CRM-software U kunt alle hebben product zoekgeschiedenis van de klanten. dus, kunt u reageren op de voorkeuren van de klant en bieden hen gepersonaliseerde kortingen op bepaalde producten. Dit helpt om op lange termijn relaties tussen bedrijf en consument te versterken.

Conclusie:

2017 zal niet zonder uitdagingen voor voedsel en drank online retailers. Consumenten’ keuzes zijn onvoorspelbaar, en richten ze met de juiste strategie is nog moeilijker. Maar wanneer bedrijven naar binnen kijken om manieren alerter te zijn en de integratie van een CRM-software te vinden, de weg wordt het gemakkelijker dan ooit.

Online supermarkt bedrijf in India is klaar om te groeien tussen 10%-12% jaarlijks. En Es Ashish Malhotra (Partner, IT Advisory Practice, Ernst& jong) juist gezegd, "Dit is een van de beste tijd voor technologie om een ​​verschil in de FMCG sector."

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

 • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
 • Over precieze controle over uw sales activiteiten
 • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop