Hoe wordt CRM mengen van uw sales en marketing activiteiten

Huis > producten > Activiteiten > Hoe wordt CRM mengen van uw sales en marketing activiteiten

Kapture Sales & afzet

Verkoop en marketing zijn twee entiteiten binnen een organisatie die niet altijd met elkaar opschieten beroemd. Toen was de omzet teleurstellend, het marketing team de schuld van de sales force voor de slechte voorstelling. Het sales team beweerden dat de marketing team zet de prijzen te hoog en gebruikt een groot deel van het budget. Breder, de afdeling verkoop van mening dat marketeers had geen idee van wat er werkelijk aan de hand met de klanten, terwijl de marketingafdeling was onvermurwbaar dat de sales force had een kleine perspectief van de markt, omdat zij zijn te veel gericht op de individuele ervaringen van klanten. In het kort, ze de neiging om elkaars inspanningen onderwaarderen.

In de moderne context, Het is een noodzaak geworden voor beide teams om te beseffen dat ze nodig hebben om te werken in unisono om waarde te creëren voor zowel het bedrijf en zijn klanten.

Wanneer de verkoop en marketing teams onafhankelijk van elkaar werken, de verkopers niet de moeite om de vraag naar producten te creëren, maar veeleer gericht op het vervullen van deze, terwijl marketeers niet te begrijpen van de verhouding van het geld besteed aan de werkelijke verkoop en eindigen de toewijzing van geld in de verkeerde richting. Een slecht gecoördineerde bedrijf zal zeker lijden, als alle inspanningen van de marketing team kon alleen in de resultaten als het sales team is goed voorbereid om te profiteren van deze. Wanneer de verkoop en marketing vleugels werken naadloos, bedrijven zien aanzienlijke verbetering door kortere sales cycles, lagere markt-entry kosten, en een lagere kostprijs van de omzet.

Vaker dan niet, het falen in het bereiken van doelen ligt in de foutieve uitlijning van gereedschap, gegevens, en communicatie. Dit kan uitsluitend worden vastgesteld door het vervagen van de lijnen getrokken tussen sales en marketing activiteiten, hetgeen kan worden bereikt door de implementatie van een robuuste Customer Relationship Management-systeem.

Werken zonder grenzen –

EEN CRM-software dienst zorgt ervoor dat alle relevante gegevens veilig voor langere tijd wordt opgeslagen, en is gemakkelijk te bereiken op elk gewenst moment door een bevoegd persoon. CRM faciliteert samenwerking, wat betekent dat de verschillende afdelingen van een bedrijf, zoals verkoop, technische hulp, en marketing, kan de informatie die zij door middel van interactie met de klanten te verzamelen delen. Ze kunnen documenten delen, bijhouden van sales calls, spoor prestaties, bewaken individuele prestaties, -update productkennis, enz. Dit geeft het bedrijf met een beter beeld van wat er gaande is en helpt bij het opbouwen van wederzijds respect tussen de verkoop en de marketing teams.

Transparantie dat de lijnen vervaagt –

De CRM marketing automatisering tool helpt enorm in lood scoren, die identificeert gekwalificeerde leads op basis van zowel hun demografische en gedragsmatige data. Deze informatie wordt bijgewerkt op een enkel platform, waardoor verkopers de mogelijkheid om de score en rang van een prospect te bekijken vanuit het CRM. Deze transparantie kan het sales team om de markers te bepalen voor een gekwalificeerde lead en identificeren hen in één oogopslag. Dit helpt de sales-team in hun tijd wijden voor meer productief werk.

De reguliere marketing updates toestaan ​​CRM marktanalyse gemakkelijk uit te voeren in een korte tijdspanne. De CRM-software dienst bouwt transparantie door het maken van de markt analytics toegankelijk is voor alle afdelingen. Het verkoopteam, gewapend met inzichten uit deze analyses, kan een betere verkoop aanpak te formuleren en ook hun afnemers met vitale marktinformatie, die kan uiteindelijk verhoging van de klant succespercentage.

De juiste mix voor succes –

CRM helpt bij de lood-delegatie door automatisch toewijzen van de leidt tot verkoop personeel als ze eenmaal een bepaalde drempel te bereiken door de pijpleiding. Het sales team werkt vervolgens naar de leads via de push sales funnel. De leads die krijgen tot stilstand gekomen of worden koud in het proces worden teruggestuurd naar de pijpleiding te worden gekoesterd door de marketing team, die weer sijpelt de pijpleiding naar het sales team voor de conversie. De CRM zorgt ervoor dat elke lead die wordt gegenereerd ofwel omgezet of gevoed te worden omgezet door een gezamenlijke inspanning van de verkoop- en marketingteams.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop