Banking CRM-oplossingen: Zet uw Banking System Customer-Centric

Huis > Industrie > bank > Banking CRM-oplossingen: Zet uw Banking System Customer-Centric

Banking CRM Solution

Het is al drie maanden en het uitvoeringsproces van demonetisatie langzaam vestigen. van november 2016, cashless India heeft ervaren een aanzienlijke hoeveelheid van de transactie door middel van plastic geld.

transfers geld met behulp van mobiel bankieren en onmiddellijke betaling systeem (IMPS)-wherein geld wordt direct overgemaakt met behulp van sms-berichten of online-bankieren toonde de hoogste piek in meer dan 12 maanden, eindigend oktober 2016.

Een India Spend analyse van de Reserve Bank of India (RBI) data verduidelijkt de situatie. Mobiel bankieren transacties groeide 175%, terwijl geld verhandeld met behulp van mobiel bankieren groeide 369% van oktober.-oktober., volgens het rapport.

banking automation solutions

In dit scenario, de grootste uitdaging van de bankiers is het opbouwen van een sterke online banking service systeem voor het gewone volk.

Information Management binnen de Volatile economische omgeving

Het probleem van de informatie management is niet uniek voor de banksector, maar het gevolg is veel ernstiger dan andere. De bancaire sector is de meest gevoelige industrie in deze zin.

Bankers, die afhankelijk zijn van de gegevens afkomstig van handgereedschappen, zijn gewoon het gevoel de dupe van deze dag. Allereerst, het is te traag tot een minimum niveau van dienstverlening aan de klanten. In deze situatie, bankiers moeten een snelle automatisering van de gegevens van de klant voor een snelle en juiste verdeling contant geld.

ten tweede, een kleine onnauwkeurigheid kan leiden tot grote publieke onrust, als het kan leiden tot grote financiële spanning. Handgereedschap niet om deze nauwkeurigheid te garanderen, dus het zou een volkomen achterhaald gok voor de huidige situatie.

Om gelijke tred te houden met de huidige economie, je moet real-time inzicht in klantgegevens. Een snijrand CRM-systeem voor de banksector kan de klant informatie management systeem te automatiseren en zorgen voor perfectie in de distributie contanten.

Met deze informatie, bankiers kan beter geïnformeerde keuzes te maken, terwijl het beheer kasposities en tegelijkertijd het beoordelen van de risico's in verband met deze posities.

crm in banking sector in india

Accurate Risk Assessment

Risicobeoordeling is belangrijker dan wat dan ook te worden in deze tijd van demonetisatie. Een ernstig tekort aan harde cash, uiteenlopende eisen uit verschillende gebieden, uitkering in contanten op het platteland, mensen onvermogen om online bankieren te behandelen, en wederzijdse collatieproces bemoeilijkt het risico snel analyseren.

Met CRM-software kunt u een 360-graden beeld van uw klant te krijgen en het genereren van meer georganiseerde data om de komende potentiële risico's te analyseren.

Banking CRM-oplossing erin slaagt om duidelijk te integreren klanten, processen en technologie. Het geeft banken met een all-inclusive visie van alle bancaire relaties en klantgegevens, en slaat deze op in een enkele data warehouse. U krijgt toegang tot, Bewerk, toevoegen, en analyseren van de gegevens van een enkel dashboard.

Trust Management and Adaptation / Acceptance Issues

70% Indianen woont op het platteland. Ze hebben grote vertrouwen kwesties met betrekking tot online bankieren en girale transacties. Tijdens de eerste fase van de demonetisatie, ze geconfronteerd met een hoop problemen met betrekking tot de dagelijkse activiteiten, vooral ziekenhuis en kruidenier kosten.

Het is essentieel om klanten het gevoel dat ze uit een stuk aan een financiële instelling zoals een bank dit een lange weg te gaan bij het verkrijgen van het vertrouwen en de bouw lange termijn relaties.

crm solution for banks

Met CRM-software, u kan bieden 24*7 diensten, bieden snelle reactie op vragen van klanten, en een hefboomwerking maximale connectiviteit met het gewone volk. Dat is hoe je het vertrouwen van klanten kan krijgen, zodat ze een compromisloze garantie van veiligheid kan krijgen.

Daarna pas zullen ze graag nieuwe vormen van geld transactie en het bankwezen vast te stellen.

In een notendop

-CRM gebaseerde klantenservice methoden kan de traditionele klantenservice competenties die verder worden verrijkt door middel van een compleet beeld van alle communicatie met de klant te bieden. De vorming en het beheer van persoonlijke of dienstverlening op alle marketing initiatieven en prijsstrategieën zijn ook gestroomlijnd en gesystematiseerd. De meeste CRM-systemen ook te omarmen social media integratie van hulpmiddelen waarmee u op te sporen en beantwoorden aan de sociale media feedback, opmerkingen, en onderzoeken.

Afgezien van de discussies over de lange termijn effecten van demonetisatie, India heeft behoefte aan een stabieler en georganiseerde bankstructuur deze economische hervorming te behandelen. Een CRM-systeem kan een geschikt en veilig platform bieden aan verbetering en modernisering van de dienst patroon in de banksector. Het armen van de bank met de automatisering van de workflow en geeft de gebruiker een gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Kapture CRM-software streeft ernaar om uw bank machtigen met de beste customer service tools.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop