De kunst van E-mails verzenden in Industrie van het hotel

Huis > Industrie > Reizen > De kunst van E-mails verzenden in Industrie van het hotel

Email Marketing Software

REIZEN. Deze 6 letter woord geeft kippenvel elke dwalen glans en reizen liefhebber. Enkele reis naar kennis te zoeken, terwijl sommige vrede zoeken. Het maakt niet uit wat je motiveert om te reizen, hotels zijn een onmisbaar onderdeel van reizen.

Hotel Management Software

Deze statistiek weerspiegelt de wereldwijde hotelwezen winkelwaarde van 2010 – 2018 met voorspeller cijfers voor het jaar 2018. De winkelwaarde van de wereldwijde hotelwezen was 554.64 miljard U.S. dollars in 2016.

Dit werpt licht op de brede reikwijdte van de onderneming van de industrie genereert. Op basis van de verschillende stadia van de interacties van consumenten, duizenden e-mails van de reizen en vrije tijd (Hotel) industrie worden verzonden op een dagelijkse basis aan abonnees wereldwijd - speelt een centrale rol in het maximaliseren van de ROI van het bedrijf.

Om uw bestaande consumenten te lokken en zijn blij met de nieuwe, het is typisch om aandacht aan de behoeften van uw consumenten betalen, hebben een uitstekende e-mail marketing software en geef ze uw geweldige dienst te houden aan. Dit is de reden waarom we hebben-kersen geplukt de meest ‘inspirerende’ e-mails.

Welkom & Pre-Arrival Emails

Hotel CRM

Deze set van e-mails worden verzonden wanneer een consument een boeking maakt in uw hotel. Een meerderheid van de ontvangst van e-mails zijn voorzien van een korte Dank U kopieert samen met een ontvangst van de geboekte kamer.

Een recente studie uitgevoerd door O'Rourke Hospitality gevonden dat pre-arrival e-mails zijn de meest populaire.

Nieuwsbrieven en aanbiedingen, aan de andere kant, waren het minst populair op het analyseren 50,000 Hotel e-mail campagnes in 250,000,00 ontvangers.

onze Take: pre-verblijf e-mail Hotel Indigo beschikt over accurate informatie over de duur van het verblijf. De sidebar aan de rechterkant biedt de mogelijkheid om wijzigingen of annuleringen, samen met opties voor het lidmaatschap en beloning preferences, een briljante manier om uw klanten te dienen.

Naast dat, de voettekst voorzien van lokale informatie en attracties in een blok en korting voor de volgende boekingen. Een enkele e-mail bevat de volledige informatie. Het gemak van de toegankelijkheid.

Cross-selling e-mails

email marketing hotel industry

Dit e-mail door de Green Bank Hotel, stelt voor het reserveren van een tafel in het restaurant en de pre-bestellen van hun kreeft eten traktatie. De algehele kleurenschema & ontwerp spreekt over het merk. De voettekst beschikt over een seizoensgebonden gids over wat te doen terwijl in Falmouth. Om de klant te verbeteren, een kaart is toegevoegd met volledige aanwijzingen.

onze Take: Zodra de controles klant; stuur een gids naar lokale attracties of plaatsen om te bezoeken in de vorm van aanbeveling Emails. Een paar hotel e-mails ook voorzien van verschillende diensten door hen aan het verblijf van de klanten comfortabeler te maken & gedenkwaardig.

Terugkoppeling Emails

Email Marketing CRM

Deze klant feedback e-mail door The Inn at Union Square maakt optimaal gebruik van de witte ruimte waardoor het een koele maar heldere en subtiele uitstraling. Echter, de koppeling had kunnen worden vervangen door een CTA-knop, maar het lettertype kleur maakt het onderscheiden.

onze Take: Dergelijke e-mails worden door de hotels verstuurd naar feedback van gebruikers verzamelen en The Inn at Union Square e-mail neemt de klant personalisatie zeer serieus. De toon van de e-kopie is vriendelijk en bouwt een 2-weg gesprek met zinnen als ‘we hopen om uw gedachten over het bezoek te horen”.

Behalve deze, er zijn veel meer e-mails die je moet sturen. Daarom, is het cruciaal om op maat gemaakte e-mail templates te bouwen, zodat uw e-mails kunnen campagne klaar zijn. Van het bouwen gepersonaliseerde e-mail templates voor segmentatie e-mail, zorgen voor al uw e-mail campagnes zijn in plaats met Kapture CRM.

creëren & uitvoeren slimmer e-mailcampagnes met Kapture's e-mail marketing software. Probeer onze 30-dagen gratis bijgestaan ​​proces en weten waarom merken van ons houden.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

4 Comments

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop