Hoe Stock Management Software helpt u voorkomen dat verouderde Stock

Huis > Industrie > FMCG > Hoe Stock Management Software helpt u voorkomen dat verouderde Stock

 Kapture bijwerken Stock door middel van CRM

Het beheer van de inventaris is een belangrijk onderdeel van elke vervaardigen bedrijfsvoering om efficiënt te functioneren. Als het gaat om de vervaardiging van producten, verschillende bedrijven hebben verschillende benadering naar te kijken. Sommige bedrijven hebben de neiging om vervaardigde producten in bulk in voorraad hebben, terwijl sommigen geloven in vraaggestuurde productie. Bedrijven hebben vaak de neiging om overtollige voorraad in voorraad hebben bekeek bulk inkoop of de veronderstelling dat tekorten in de latere stadia, maar er zijn meer nadelen dan voordelen in het proces. Door dit te doen kan vaak averechts bedrijven, wat leidt tot een toename van de verkoop van verouderde voorraden.

Revealing 8 redenen waarom de verkoop van verouderde voorraden zullen geen indruk op uw klanten:

1. Het leven van de producten

Verouderde voorraden worden vaak geconfronteerd met de toorn van een vervaldatum van het product. Bijvoorbeeld: bedrijven die eetwaren produceren of zijn in de productie voedingsproducten, kan zich niet veroorloven om de aanbevolen gebruik datum van het product te boven gaan, omdat het gezondheidsproblemen aan de klanten kunnen veroorzaken als geconsumeerd na de vervaldatum. Dit leidt tot het verlies van de vervaardigde producten en ervan als stortplaats worden behandeld en weggegooid.

2. Voortdurend stijgende opslagkosten en de capaciteit

Vasthouden aan meer dan wat je nodig hebt, je zal altijd leiden tot problemen. In dit scenario, overschrijding van de opslagfaciliteit zal vragen om verhoging van de opslagruimte die indirect vraagt ​​om onnodige investeren. Om dergelijke dilemma te vermijden, FMCG CRM Software is aanbevolen. CRM-software kan in principe helpen u uw voorraad beter te beheren en bespaart u van het betalen van extra huurprijzen ongebruikte voorraad op te slaan.

3. Risico van de voorraden gaan onverkochte

Excess kous is een teken van verkeerd ingeschat inventaris of hoge verkoop verwachtingen. Hoge verwachtingen leiden u nergens, Hetzelfde geldt voor de verwerkende industrie. Het opslaan van grote hoeveelheden goederen en niet te hebben verkocht ze alleen toe te voegen aan uw problemen, wat betekent dat je ofwel moet uiteindelijk op het weg te geven op enorme kortingen of hebben ze pijnigde tot in uw magazijn.

4. Opportunity Kosten Bijgevoegde

Kous inventaris zal alleen maar toe te voegen aan uw alternatieve kosten. Bijvoorbeeld: kous meer inventaris zal betekenen meer te investeren op warehouse huur aan de opslagfaciliteiten, die vervolgens zal toevoegen aan uw opslagcapaciteit kosten te maximaliseren. In plaats daarvan het opslaan van overtollige goederen, kan hetzelfde bedrag van verschillende bronnen die zal resulteren in betere ROI investeren.

5. Negatieve gevolgen voor de kosten

Vasthouden aan overtollige voorraad kan vaak resulteren in negatieve gevolgen voor de kosten. Investeren in elk type van de inventaris banden van uw bedrijf fondsen die in het resultaat verbiedt wordt gebruikt.

6. Verkopen op Kortingen

Als je overtollige voorraad in voorraad hebben en je eindigt ze niet verkopen heb je geen andere optie, maar om ze te verkopen uit kortingen aan de snelheid van het verlies je hoeft te dragen verminderen.

7. Overbodige opslag

Waarom zou mensen willen iets dat is verouderd en niet de moeite waard hun kosten te kopen? Dit is een van de belangrijkste redenen waarom je zou moeten nadenken over uw bedrijf kous beleid meteen.

8. Het verhogen van verzekeringspremies

Met verzekeringspremies, dingen zijn vaak heel eenvoudig voor productiebedrijven. Hoe meer je winkel, hoe meer je uiteindelijk de uitgaven in verzekering zo simpel als dat.

Dus hoe doe je uw voorraad beheren rechts om de bovengenoemde hindernissen voorkomen?

Een weg door deze obstakels te krijgen is om CRM-software meteen en beheren van uw voorraad volgens de behoeften van de markt. Door Kapture CRM-software kunt u uw handen te krijgen op een aantal van de beste gratis FMCG CRM-gereedschappen dat zal beheren en de goede werking van uw bedrijf te behouden. Dus waar wacht je op? Krijg je inventaris manager vandaag, ga Kapture ze allemaal en leiding geven aan een concurrerende, snelle en efficiënte bedrijfsvoering als nooit tevoren.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop