7 Weinig bekende geheimen die Oorzaak 70% Percentage mislukkingen bij de CRM-implementatie

Huis > Gids > 7 Weinig bekende geheimen die Oorzaak 70% Percentage mislukkingen bij de CRM-implementatie

CRM-implementatie

Tot op zekere hoogte, Alle nieuwe technologieën en methodologieën verstoren de huidige manier van de operaties. Als CRM integratie vereist goedkeuring door de hele organisatie verticale, het heeft ook een relatief hogere mate van afwijking ten opzichte van andere technologieën. Om dezelfde reden, soms is het ook kwetsbaar voor een grote kans op mislukking.

Volgens kwalitatief onderzoek, bijna 70% van de CRM uitvoering niet zonder toevoeging aanzienlijke waarde voor de organisatie. Zonder de juiste implementatiestrategie, het CRM kan een last dan een troef geworden. Dit kan een gevolg van de escalatie van de totale kosten, gebrek aan afstemming tussen de verschillende afdelingen en de hoge licentiekosten. In het kort, je kunt niet kortzichtig tijdens de tijd van CRM-implementatie als het u zowel tijd als geld kan kosten.

In dit artikel, we zullen bespreken de zeven zelden besproken oorzaken CRM-integratie mislukkingen. Ik zal u ook vertellen de positieve manieren om deze risico's te beperken en zorgen voor gezonde alternatieven.

Niet Aangepast aan Business Requirements

Het gebruik van cut-en-klare CRM-oplossingen zou kunnen leiden tot-under georganiseerde bedrijfsprocessen. doorgaans, deze oplossingen kan geen betrekking of het optimaliseren van interne organisatorische activiteiten of beheerder operationele middelen. Het hebben van een oplossing op maat kunt u ook processen te onderzoeken om zijn vaardigheden te vergroten.

Aangezien dit niet kan aanpakken interne organisatorische activiteiten of beheerder middelen voor ontwikkeling, dit zou een snel getoetst weg naar onder geoptimaliseerde proces worden. Wanneer niet duidelijk waarneembaar resultaten af ​​te leiden, het CRM zou kunnen zijn op weg nutteloos te worden beschouwd.

Allereerst, let’s ask what is klantrelatie management?

Dit kan worden verminderd door het begrijpen van organisatorische eisen gedurende de verticale en het nemen van maatregelen om ze uit te voeren.

Informatie Distortion heel team verticals

Dit kan worden beschouwd als het eindresultaat van onvolledige CRM integratie in de hele organisatie. In dit scenario, informatie vervormd raakt tijdens het passeren via de verkoper aan de distributeur en uiteindelijk naar de fabrikant. In FMCG, Deze informatie vervorming bekend als Bullwhip effect. Het zou het eindresultaat van ofwel verkeerde uitvoering of onjuiste handmatige invoer zijn.

Als geïntegreerd informatie management is de belangrijkste doelstelling van een CRM-platform, Dit kan leiden tot ongunstige veronderstellingen, redelijk snel.

Dit probleem kan worden overwonnen door het implementeren van een zorgvuldig uitgelijnd informatiestroom.

Nogal ingewikkeld organisatorische procedures

De toenemende concurrentie heeft gemengde prikkels voorgesteld voor ontwikkelaars om daadwerkelijk te vereenvoudigen hun software API. U kunt achter elkaar meerdere functies die hebben geen praktisch nut om meer zicht en grip op de korte termijn te krijgen.

Een bedrijf kan eigenlijk krijgen meer kilometers door het combineren van de meest noodzakelijke hulpprogramma's in een gemakkelijk toegankelijke vorm.

Ongelijke Adaptation Across Organization

Het is gemeenschappelijke kennis van zaken dat alle technologie adoptie wordt gedreven door interesse van gebruikers. Dit staat ook voor CRM-integratie te. Ideaal, het CRM-platform moet worden aangepast aan de overkant van de business platforms. Dit garandeert ook de gecombineerde uitgangen, die significant beter dan individueel afgeleid outputs.

Een aangepaste CRM moet essentieel nut te integreren in uw organisatiestructuur. Het helpt je gelijk consensus te bouwen voor de CRM-oplossing tussen teams, waardoor het rijden-up gebruik.

Niet in staat om klantenbinding te verhogen

Studies hebben aangetoond dat een overweldigende meerderheid van de klanten als gevolg van slechte klantenservice te verlaten.

Een goed geïntegreerd CRM moeten kunnen een stilstand te maken aan deze frequente oorzaak van het verlies van klanten. Klantenbinding toevallig ook een effectieve en gemakkelijk gevolgd metrische in de evaluatie klant.

EEN goed geïntegreerde CRM-oplossing moet niet alleen worden beperkt tot het beheren van digitale klantinteracties.

Door het hebben van een gemakkelijk toegankelijke platform, U kunt alle directe beheren en face-to-face interactie positief te verhogen van uw klantenbinding.

High Investment op Platforms

Zoals CRM-implementatie is een organisatie-brede activiteit, de collectieve CRM licentiekosten kunnen blijken te zijn een schijnbaar grootschalige investering. Dit vraagt ​​om een ​​evenredige verhoging van de efficiency. Helaas, de meeste bedrijven zijn niet in staat om dit grootschalige investeringen te bereiken.

Bovendien, de wereldwijde prijsstelling van een CRM-product kan onbetaalbaar in ontwikkelingslanden blijven.

In dit scenario, moet men zorgvuldig te kiezen een betaalbaar alternatief voor bestaande oplossingen.

Niet Scalable de huidige organisatorische eisen

De CRM kan worden vormen de kern van meerdere lopende processen. Helaas, Dit betekent ook dat eventuele problemen of tekortkomingen ook zal worden versterkt en uitgesproken. Vaak, CRM-bedrijven zijn niet in staat om een ​​stabiele 3rd party servers. In deze situaties, het CRM-oplossingen kunnen plotseling ontoegankelijk worden onder normale processen.

Conclusie:-

Wanneer u het integreren van een CRM-platform, kan het plotselinge deviancy te nemen van zijn huidige operationele methodologieën.

We willen niet dat onze eigen aficionado zijn, maar we nemen de nodige zorgvuldigheid bij elke stap tijdens de CRM-implementatie. Wij begrijpen uw huidige operationele business model om een ​​goed geïntegreerde oplossing met een strikt beheersbare falen eventualiteiten.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop