7 Hindernissen voor Meeting Afronding project deadlines en manieren om ze te overwinnen

Huis > produktiviteit > 7 Hindernissen voor Meeting Afronding project deadlines en manieren om ze te overwinnen

Project Deadlines

In een concurrerende industrie, een product of dienst te laat geleverd is gelijk aan het zijn niet geleverde. Als u kijken uit naar langdurige klantrelaties, uw bedrijf nodig heeft om duidelijke einddatum te stellen en handhaven van een strikte naleving van deze data.

Wanneer de toegewijde datums zijn een belangrijke factor in het winnen van nieuwe projecten, projectmanagers kunnen worden verleid om relatief onwaarschijnlijk data vast te stellen, rekenen op de mogelijkheid om later te herhalen deze data of druk op de werknemers om projecten op tijd. Hoewel het af en toe kan werken, Dit zou kunnen leiden tot burn-out werknemer en / of ontevreden klanten.

Om te voldoen aan de termijnen, moet men begrijpen hindernissen te overwinnen. Hier pakken we de standaard hindernissen of tegenstellingen worden opgelost door een klant manager.

Weet je het zeker stellen van realistische Work Targets?

Work Targets

Zelfs wanneer u probeert om nieuwe projecten te winnen, het stellen van realistische werk streefdoelen significant. Wanneer tijdnood, hebben we de neiging om te overschatten onze mogelijkheden en stel onbereikbaar doelen. In zijn bestseller 'Denken snel en denken slow' Nobelprijs winnende psycholoog Daniel Kahneman beschrijft dat het de standaard karakter van onze hersenen om de eigen mogelijkheden overschatten en meer dan de belofte op einddatum.

In plaats daarvan adviseert hij denkt door de verschillende mogelijke problemen en de echte uitdagingen van een project uitgevoerd, die per ongeluk zou kunnen terugtrekken uw project deadlines. Hoewel je date in eerste instantie verschijnen foolproof, je nodig hebt om dubbel te controleren het project eisen en beschikbare talent. U kunt ook gebruik maken van uw ervaring met het beheer eerdere soortgelijke projecten of ervaringen van andere teams dat u zich bewust bent van! Al deze maatregelen kunt u doelen die de werkelijkheid weerspiegelen ingesteld.

Multi-tasking of concentreren op een enkel project?

Focus on a Single Project

Het is een eeuwige vraag of men moet multitasken of focussen op één taak tegelijk. Als multi-tasking heeft zijn eigen voordelen, zoals het helpen van een bepaald talent op meerdere projecten, de maximale productiviteit lijkt te bereiken wanneer een werknemer mag richten op een bepaald project tegelijk.

Het neigt ook naar de hersenen af ​​te stemmen op de specifieke uitdagingen van een specifiek project, waardoor hij te maken van specifieke uitdagingen. In deze gevallen, werknemer multi-tasking kon onontbeerlijk. In dergelijke situaties, kan men de specifieke werknemer uitgang te regelen om te worden gericht op een beperkt aantal taken in plaats van te worden verspreid over een groot aantal projecten.

Het toestaan ​​van flexibiliteit Tijd voor Project Iteraties?

Time Management - CRM

Een goede projectmanager altijd stelt een 15-20% speelruimte tijd voor een nieuw project. Het is gewoon niet realistisch om te verwachten dat er geen herhaling of onverwachte uitdagingen om terug te trekken op uw afwerking data. Het is gebruikelijk dat een nieuw idee alleen maar kon aansporen tijdens de uitvoering of het uitvoeren van een project, die kan uw project aanzienlijk te verbeteren.

Onder deze omstandigheden, de beschikbaarheid van de extra tijd zou kunnen verbeteren of af te leiden van de kwaliteit van het product om de gewenste niveaus.

Het verwerven en onderhouden van een compleet project Outlook

Project Organization

Zelfs met grotere projecten, moet er iemand worden toegewezen aan een volledige visie over de aangewezen project te behouden. Wanneer het onafhankelijke afdelingen moeten output van verschillende delen, men moet een project dat de uitvoer afkomstig van ieder deel van het project. Als dit niet wordt gehandhaafd, kan dit leiden tot grote wachttijd-time of stationair draaien, die beide zou kunnen eindigen-up als resource verspilling. Ook, bestaat het gevaar dat verschillende gedeelten onverenigbaar kunnen worden.

Een Project manager moet altijd om een ​​optimale workflow te behouden,co-coördinerende afhankelijke delen van de organisatie, wanneer succes lijkt onwaarschijnlijk.

Noodzaak voor het evalueren en beheren Employee Productivity

Employee Productivity - KaptureCRM

Bent u direct het beheren van uw productiviteit van werknemers?

Heeft u toestaan ​​of blokkeren van sociale media op uw Office-systemen?

Of het nu om 3rd party software mogelijk te maken aan de systemen worden geïnstalleerd?

Al deze kleine vragen moeten de juiste antwoorden aan een organisatie op de juiste manier lopen. Als het antwoord op deze vragen is afhankelijk van individuele omstandigheden, het hebben van de juiste antwoorden kan een groot verschil maken. Ideaal, de werknemer en werkgever moet altijd in staat zijn om een ​​transparante productieve verslag te volgen.

Een werkplek CRM-oplossing zou kunnen laten u de verschillende werk-gerelateerde functies te integreren in één platform, zodat u gemakkelijk en direct evalueren.

Ook mag betekenen, de belangrijkste component om on-time voltooiing van het project is niet met meerdere handen of zelfs het toevoegen personeelsbestand versterking. Liever, het gaat om bewuste analyse en iteratie langs elke stap van de uitvoering van projecten. Beheer en richt uw project voor nauwkeurige afronding bij ons, Kapture CRM.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop