5 Gouden Regels voor het verhogen van de omzet

Huis > producten > verkoop > 5 Gouden Regels voor het verhogen van de omzet

Rules for Increasing Sales

Sales tech is in de loop van de afgelopen tien jaar ontwikkeld. Cutting-edge tools, toenemende eisen van de markt en innovatieve marketing beleid voortbrengen enorme concurrentie. Momenteel gaat sneller dan ooit. Gewoon in een oogwenk, nieuwe concurrenten verschijnen, producten vergelijkbaar zijn met uw bedrijf worden vrijgegeven, en voordat je het weet zelfs, Het is een neerwaartse spiraal.

Maar met duizenden concurrenten die er zijn, hoe kunnen ondernemers weten wat goed voor hen en hun bedrijven? Keen zakelijke personen nooit denken hoe vol te houden; voor hen de enige zorg is hoe je een bestseller geworden.

Zo, Hieronder zijn vijf gouden regels die u helpen uw bedrijf niche te bereiken.

Ken uw concurrenten

Uw concurrent is uw beste gids in de markt. Als u begint met het onderzoeken van uw concurrentie en grotere bedrijven in uw branche, zul je beseffen dat ze daadwerkelijk je nieuwe beste vrienden. Waarom? Het is vooral om drie redenen-

hoe de verkoop te verhogen

 • U kunt leren van hun fouten
 • U kunt inzicht krijgen in wat werkt voor hen
 • Ze tonen ook kansen in de verkoop

Door het doen van een beetje graven online, bent u gebonden te graven een aantal prestaties en fouten die uw concurrenten hebben gemaakt. Het zal uw pad naar succes glad, als je een beter begrip van uw doelgroep zal hebben.

Houd een actieve aanwezigheid op sociale media

Sociaal netwerk is de grootste invloedrijke instrument in de huidige markt economie. Over 90% jonge volwassenen (leeftijd 18 - 19) gebruik van social media in sommige of andere manier. Actieve aanwezigheid op social networking sites kan een spel-veranderende keuze voor uw bedrijf.

hoe crm gebruiken om de verkoop te verhogen

Weet jij?

 • 95% van online volwassenen (18 - 34) zijn het meest waarschijnlijk om een ​​merk via social networking sites volgen. (Bron: marketing Sherpa)
 • 71% klanten, die een goede social media service-ervaring met een merk hebben gehad, zijn waarschijnlijk aan te bevelen aan anderen. (Bron: Ambassadeur)
 • Er zijn 1.65 miljard actieve mobiele sociale accounts wereldwijd met 1 miljoen nieuwe actieve mobiele sociale gebruikers worden toegevoegd elke dag. (Bron: We Are Social)
 • 81%+ van de marketeers bleek dat toename van het verkeer heeft plaatsgevonden met zo weinig 6 uur per week geïnvesteerd in social media marketing. (Bron: Social Media Beoordeling)

De hoogste voordeel dat u uit de sociale netwerk kan hebben, is een enorme mogelijkheden om direct te communiceren met uw bestaande en potentiële klanten. Direct interacties genereren merkentrouw en termijn klantrelaties lang. Het stelt u in staat om verder te versterken uw prospect Database.

U kunt zelfs controleren uw merkreputatie, een oogje op gesprekken van de klant en relevante feedbacks. Het geeft je een duidelijke visie te geven op uw verkoop prospectie proces.

Social media gebeurt er met de meest effectieve marketing platform voor het uitvoeren van promotie van het merk en campagne. U kunt een maximale zichtbaarheid en groot aantal reacties van klanten te winnen.

Verleen meer belang aan Content Marketing

Content is de beste bewapening voor elk type bedrijf. Door 'content' over het algemeen mensen begrijpen blogs en artikelen. Maar, in de marketing term waar je ook gebruik maken van de inhoud, het gaat in het kader van content marketing, waaronder video's, infographics, Google Ads, afbeeldingen, GIF, emails, zo verder en zo voort.

Om de waardevolle effecten van inhoud marketing begrijpen, Laten we een paar snelle feiten-

 • Drie belangrijke doelstellingen van content marketing zijn- lead generation (85%), verkoop (84%) en lead nurturing (78%). (Bron: marketing Profs)
 • 70% B2B marketeers zijn van plan om meer inhoud te creëren 2017, in vergelijking tot 2016. (Bron: Content Marketing Institute)
 • De vraag naar infographics is toegenomen met 800% in het afgelopen jaar. (Bron: Urbounce)
 • 69% van bedrijven rapporteren hun video marketing budget is verhoogd. (Bron: Ascend2)
 • 75% van de marketeers om interactieve content plannen te gebruiken om hun gebruik van medium te verhogen dit jaar. (Bron: Content Marketing Institute)
 • 45% van de marketeers zeggen dat bloggen is hun top belangrijkste content strategie. (Bron: Social Media Examiner)
 • 80% van zakelijke beslissers liever bedrijf informatie te krijgen in een serie artikelen versus een advertentie. (Bron: Stratabeat)

Content is de gemakkelijkste manier om uw boodschap over te brengen in een zeer interessante vorm. Videos, afbeeldingen, grafieken en patronen toe te voegen iets meer aan de hand. Het helpt verkopers om uit te reiken naar hun doelgroep klanten om verkoopkansen te verhogen. Het heeft een positieve gevolgen voor zoekmachines die helpt om uw website zichtbaarheid te verbeteren ook. trouwens, mensen liever leren artikelen om belangrijke beslissingen te nemen, in plaats van reclame op basis van click-aas.

5 golden rules of sales

Denk na over E-mail Marketing

Van de verschillende content marketing strategieën, geven iets meer belang aan e-mail marketing. Waarom? Laten we het controleren-

 • 44% van e-mailontvangers die ten minste één aankoop vorig jaar op basis van een promotionele e-mail. (Bron: Overtuig en converteren)
 • 72% van B2B kopers zijn het meest waarschijnlijk om nuttige inhoud te delen via e-mail. (Bron: Earnest Agency)
 • E-mail marketing-technologie wordt gebruikt door 82% van B2B en B2C bedrijven. (Bron: Ascend2)
 • 95% bedrijven die gebruik maken marketing automation nemen gebruik maken van e-mail marketing CRM. (Bron: Regalix)
 • 56% van bedrijven die momenteel gebruik maken van een e-mail marketing provider en zijn 75% of meer kans om kopers van zijn marketing automation CRM-software het komende jaar. (Bron: Venture Beat)
 • Marketeers hebben opgemerkt een 760% toename van de inkomsten uit gesegmenteerde campagnes. (Bron: Campaign Monitor)
 • 81% van de online shoppers die e-mails ontvangen op basis van eerdere koopgedrag waren op zijn minst enigszins kans op een aankoop als gevolg van een gerichte e-mail maken. (Bron: eMarketer)

hoe werkt crm de omzet te verhogen

Volgens het rapport van Monetate, E-mail marketing drijft meer conversies dan elke andere marketing-kanaal, met inbegrip van search en social. Deze kosten-effectieve marketing beleid kan helpen om iedereen te bereiken in de wereld; echter, de effecten kunnen gemakkelijk gemeten. voorts, e-mail marketing is ook een veel meer persoonlijke manier om uit te reiken naar uw doelgroep, dan advertenties.

Sluit de Dots met CRM-software

Of u nu in een B2B of B2C-bedrijf, u behoefte aan een geïntegreerde CRM-systeem dat helpt bij het uitvoeren van de hele business strategie. Het geeft je de holistische visie en een gemeenschappelijk platform om de controle over te nemen elk segment van uw bedrijfsstrategie. trouwens, het helpt je een volledig begrip van uw klanten en zakelijke vooruitzichten te krijgen. Dat is de reden-

 • De CRM-markt zal naar verwachting bereiken $36 miljard 2017. (Bron: Gartner)
 • 80% van marketing automation gebruikers verklaarden hun aantallen leads toegenomen. (Bron: VB Insight)
 • 6 van 10 kleine bedrijven gebruiken hun CRM voor e-mail marketing. (Bron: marketing Charts)
 • We kunnen zien dat 6 jaren geleden uitsluitend 12% van de bedrijven gebruikt cloud-gebaseerde CRM - Dit cijfer is nu gestegen tot 87%. (Bron: Super Office)

Waarom CRM-software is zo veel populair in de zakelijke sector? Om de onmisbaarheid in het verhogen van de omzet te begrijpen, we nodig hebben om een ​​aantal van zijn functies kennen-

 • Het maakt gebruik van customer data management.
 • Het maakt contact management eenvoudiger dan ooit.
 • Het helpt om leads te volgen en follow-up met de vooruitzichten.
 • Het integreert een gemeenschappelijk platform op te sporen social media feedback, queries, commentaren en zelfs de klant belt en e-mails.
 • Met het CRM-systeem kun je de snelheid van uw reactie van de klant.
 • De exclusieve ticketing faciliteit verrijkt het hele systeem van de klantenservice.
 • Het machtigt het proces van de verkoop analyse, het gehele sales force automation en sales forecasting.
 • Met zijn samenhangende instrumenten die zij versterkt automatisering van de workflow en samenwerking tussen werknemers.

Conclusie

Business is als rijden op een fiets. Ofwel je blijft bewegen of je naar beneden vallen. - Frank Lloyd Wright

Als u wilt in beweging te houden, je moet houden met de huidige trends in de branche waartoe u behoort. Anders, je zult achterop raken. De vijf strategieën hierboven genoemd zijn de meest geaccepteerde en trendy zakelijke strategieën die elke organisatie geven een visie uit te blinken.

werkelijk, Het is niet gemakkelijk om alle vijf strategieën gelijktijdige aanwezigheid, maar CRM-software maakt het werk meer georganiseerd en eenvoudig. Een CRM software is niet alleen een strategie op zichzelf, maar het helpt ook om andere zakelijke strategieën uit te voeren.

Kapture CRM biedt u alle functies van een geavanceerde customer relationship management tool om uw prospects te verhogen.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

 • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
 • Over precieze controle over uw sales activiteiten
 • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop