Mengapa CRM adalah Tool Produktiviti Perniagaan yang praktikal yang perniagaan anda Sebenarnya Perlu?

rumah > produktiviti > Mengapa CRM adalah Tool Produktiviti Perniagaan yang praktikal yang perniagaan anda Sebenarnya Perlu?

CRM Business Productivity ToolTools + Process + Pekerja = Produktiviti

Produktiviti adalah salah satu metrik penting untuk proses penilaian pekerja moden. Walaupun ia boleh menjadi alat yang hebat generik untuk memotivasikan pekerja anda, tentunya ada cara yang lebih baik untuk mendapat lebih banyak dilakukan dalam masa kurang.

Sebaik-baiknya yang Produktiviti meningkat harus datang daripada alat yang lebih baik digabungkan dengan proses tajam yang melengkapkan kakitangan bermotivasi.

Untuk perniagaan yang Berkembang, produktiviti adalah topik yang hangat diperkatakan yang paling kerap digunakan; satu perkataan yang pekerja mengalu-alukan, kadang-kadang intimidatingly. Apabila terdapat banyak perkara yang perlu dicapai dalam masa yang singkat, semua orang dijangka meningkatkan sumbangan individu mereka.

Walaupun anda boleh memberikan tekanan kepada pekerja anda untuk output kerja yang lebih tinggi, ia tidak boleh menjadi strategi lama berdiri. Anda hanya boleh kehilangan kakitangan utama anda atau mempunyai kesilapan menjalar ke dalam proses anda. Sementara itu, ingat produktiviti yang mengeluarkan lebih banyak dalam masa yang singkat.

yang perisian CRM adalah cara yang realistik untuk merealisasikan matlamat ini.

Keupayaan untuk mengautomasikan aktiviti anda dan mengoptimumkan proses anda adalah penting dalam persekitaran yang mencabar. Perisian CRM beroperasi untuk menyatukan dan menguruskan proses anda dalam keadaan kritikal seperti.

Mari kita Beri Sasaran Kerja tepat untuk Pekerja ...

Increase Employee Productivity

Semudah ia kedengaran, cara terbaik untuk meningkatkan pekerja produktiviti anda mendapat pekerja anda untuk memberi tumpuan kepada tugas yang diberikan. Walaupun spontan umum secara berkala boleh mewujudkan beberapa kerja yang besar, mereka tidak menyediakan konsisten. Demi produktiviti, ia adalah lebih baik untuk menetapkan sasaran kerja dicapai bagi setiap hari.

Ia juga satu cara kreatif untuk pekerja untuk menilai nisbah matlamat pencapaian mereka dan menganggap output individu.

Jangan tunggu bos anda untuk memberitahu jika anda bekerja terlalu banyak atau terlalu sedikit.

perisian CRM adalah alat untuk menetapkan sasaran yang tepat untuk setiap pekerja yang berpotensi, dengan kemudahan itu untuk menilai prestasi setiap hari.

Pengoptimuman proses? Kenapa dengan ia !!

Seorang pengurus projek yang baik tahu bahawa mengoptimumkan proses anda boleh menjejaskan output pekerja anda walaupun untuk julat 2 / 3rds. Untuk memahami dan mengira cara yang optimum untuk menjalankan tugas-tugas, seseorang itu perlu mengambil masa dan usaha untuk memilih proses yang betul, yang tidak mudah.

Penjadualan Kerja adalah keras

Schedule Work - CRM

Dengan peningkatan projek dan kemahiran pekerja, menyelaras dan memberi tugas semakin sukar. Untuk hasil yang lebih baik, anda perlu mempunyai pekerja anda bekerja pada bakat teras mereka. A CRM memberikan anda gambaran lengkap kerja sedia ada anda, membolehkan gambaran langsung tugas-tugas yang belum selesai.

Untuk penjadualan dan memberikan bakat, 3rd alat perniagaan pihak boleh dalam kongruen kerana ia boleh mewujudkan bintik buta untuk aktiviti perniagaan anda. Bukannya mencurah Data anda ke atas lembaran excel, anda boleh menguruskan mereka menggunakan perancang proses CRM, membuat peruntukan tugas yang lebih mudah dan meningkatkan masa pusingan.

Pekerja adalah hanya sebagai baik sebagai alat mereka

Productivity Tool - CRM

Sama ada ia adalah pembangunan produk atau tele-panggilan, memberi akses kepada alat-alat yang betul adalah kritikal. Walaupun anda boleh melancarkan tekanan ke atas individu, memberikan mereka akses kepada peralatan yang bermakna adalah cara yang lebih baik untuk meningkatkan pekerja produktiviti. Sebagai contoh, dengan banyak saluran dan proses pemasaran, pekerja dengan mudah boleh mendapatkan terharu.

Automation Tools Meningkatkan Produktiviti

Automation Tool - CRM

Sama ada anda suka atau tidak, alat automasi merupakan sebahagian indispensible ekosistem kerja moden. CRM memberikan anda akses langsung ke alat-alat yang moden, yang membuka-up cara-cara baru proses pengendalian.

Sebagai contoh, anda tidak boleh mengharapkan membawa anda untuk menghubungi anda melalui saluran tertentu, pada masa yang sama memastikan kehadiran di pelbagai saluran adalah penting.

Ia adalah sebahagian besarnya tidak praktikal untuk mengharapkan pertanyaan pelanggan secara rawak untuk dijawab selepas peningkatan yang panjang, di mana kedua-dua pihak akan hilang minat. A CRM Document Management Tool membolehkan anda akses mudah untuk menguruskan pelanggan anda.

Membolehkan pasukan Jualan Anda Untuk Menjual Lebih

Dengan kadar penukaran sekitar 5%, jualan wakil membuang masa mengejar tidak berminat dan petunjuk bukan disasarkan-. Keadaan ini juga meletakkan tekanan pada pekerja, lebih daripada apa-apa lagi ...

A jualan CRM membantu pekerja anda dalam proses harian mereka, yang membolehkan mereka untuk mengautomasikan bahagian yang paling sukar aktiviti harian anda. Terutamanya bagi produk berharga tinggi, Membenarkan pembayaran berstruktur boleh meningkatkan kadar penukaran anda.

Sales Automation Software - CRM

Manakala petunjuk boleh menjadi perspektif berminat, dalam pasaran yang sentiasa bergerak, salah satu keperluan untuk mempunyai keupayaan untuk menghadiri Kapasiti maksimum petunjuk. Bilangan petunjuk akhirnya menghadiri dapat menentukan penukaran dan.

Anda juga boleh mengautomasikan kemudahan Sales anda yang boleh mempercepatkan proses jualan anda.

Pertimbangkan bahawa link produktiviti anda terdiri daripada proses yang lebih baik, alat dan pekerja. Dalam usaha untuk menarik-off produktiviti yang lebih tinggi, setiap satu pautan ini perlu menjadi kuat dan pegangan. Jika anda memberi tumpuan kepada hanya satu link pekerja, pautan lain tidak boleh memberi sokongan yang mencukupi.

Kapture CRM menyediakan automasi dan gambaran yang lebih baik proses perniagaan keseluruhan anda. Mari kita bercakap tentang bagaimana untuk meningkatkan produktiviti CRM anda untuk meningkatkan proses anda.

Percuma CRM Trail Banner

JAWATAN TERKINI

Avatar for Kapture CRM
Pengarang:
Kapture CRM
mengenai:
Ini adalah admin.
Lebih banyak artikel oleh: Kapture CRM

Tinggalkan pesanan

alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan. Ruangan yang diperlukan ditanda *

*

Berasa bebas untuk bertanya
Kami tidak menggigit
Berita terkini Tentang CRM

JOM berbual

  • Menjalankan perniagaan anda dari tapak tangan anda
  • Mempunyai kawalan tepat atas aktiviti-aktiviti jualan anda
  • Menyediakan sokongan berterusan selepas setiap jualan produk