pengurusan sistem-untuk-syarikat penerbangan industri

Menjalankan syarikat penerbangan adalah satu proses yang tidak pernah berakhir perbelanjaan.
Ia seolah-olah seperti tidak kira berapa banyak promosi anda berjalan - masih terdapat beberapa kerusi kosong dalam penerbangan.

Kapture ini Sistem Pengurusan Syarikat mempunyai syarikat-syarikat penerbangan membantu skala, menjual lebih banyak dan mengoptimumkan pemasaran mereka.
Mereka dapat melakukan ini dengan;

 

1 - Sales Meningkatkan

Dengan sehingga strategik menjual ditawarkan kepada pelanggan - anda boleh jam moolah gila kerana pelanggan sudah setia kepada jenama anda.
Sebagai contoh, jika anda melihat bahawa keluarga telah membeli empat tiket penerbangan semasa tempoh bercuti untuk sekolah.

Pasukan anda kemudian boleh menyediakan sehingga menjual dan urutan automasi melalui CRM di mana mereka membuat promosi strategik disediakan untuk segmen pelanggan pada masa tertentu tahun ini apabila mereka biasanya berada dalam keadaan belian.
CRM membantu dalam mengasingkan pelanggan berdasarkan tiket yang dibeli dan menjalankan e-mel urutan automasi pra-bertulis serta menjana peringatan kepada orang jualan untuk membuat susulan dengan pelanggan.

2 - Mengintegrasikan Borang Daftar Multiple kepada A CRM Single

Pada masa kini, sebilangan besar tempahan tiba dari ruang dalam talian. Apabila anda mempunyai iklan anda berjalan pada pelbagai saluran - mengesan petunjuk atau pertanyaan adalah satu cabaran tanpa sistem yang.
syarikat penerbangan pengurusan sistem
Airlines CRM membolehkan anda mengintegrasikan pelbagai tanda-borang ke dalam CRM. Ini bermakna jika anda mempunyai 10 membawa dari AdWords, 10 membawa dari majlis sosial dan 10 membawa dari senarai e-mel - semua petunjuk ini tiba terus ke CRM. Anda boleh melihat paparan bijak sumber mana petunjuk telah tiba dari.
Ini akan membantu anda menentukan yang terbaik sumber plumbum dan juga membantu anda mula menjual segera kerana sebaik sahaja menerajui mendapat dijana ia mendapat auto diperuntukkan kepada anda jualan CRM pasukan.

 

3 - Penukaran Powered UI / UX

Jika UI / UX enjin tempahan adalah mudah dan mudah untuk digunakan, ia akan membantu dalam mewujudkan satu pengalaman yang mudah, membolehkan pelanggan anda untuk kembali ke laman web.

 

KESIMPULAN

The Syarikat Industri adalah sesuatu yang menyelesaikan keperluan niche yang sangat khusus pasaran. Secara tradisinya, akan ada kakitangan khusus diberikan kepada manual memasuki petunjuk, menambah mereka ke senarai pelanggan dan menjual kepada mereka.
Sebuah syarikat penerbangan CRM rosak ini model perniagaan dinosaur ke dalam satu siri tindakan automatik. tindakan ini boleh membantu anda membuat sistem untuk pembuatan, promosi, plumbum asuhan, dan penukaran plumbum.
Percuma CRM Trail Banner