Cara Elakkan Kesesakan Of Ciri-ciri yang tidak digunakan Dalam Perisian CRM anda

rumah > produktiviti > Cara Elakkan Kesesakan Of Ciri-ciri yang tidak digunakan Dalam Perisian CRM anda

bagaimana-untuk-mengelakkan-kesesakan-of-yang tidak digunakan-ciri-di-anda-crm-perisian anda

Ciri-ciri yang menakjubkan. Ciri-ciri penting. Walau bagaimanapun, ciri-ciri wujud untuk menyelesaikan masalah dan isu-isu. Jika ciri perisian CRM tidak dapat menyediakan anda dengan nilai yang anda perlukan, atau menyerahkan lebih banyak ciri daripada yang anda perlukan, ia boleh mendapatkan sama ada mengecewakan atau menggalakkan untuk pekerja dan kakitangan anda, yang akhirnya akan bekerja dengan dan pengendalian perisian CRM.

perisian CRM peruncit semakin bertambah dari hari ke hari, dan ini telah mewujudkan persekitaran yang berdaya saing di sekeliling mereka. Untuk menangani ini, peruncit gabungan korban perisian mereka dengan lebih banyak dan lebih banyak ciri, yang mungkin atau mungkin tidak membuktikan untuk menjadi berguna untuk perniagaan yang sedang mencari kombinasi sempurna ciri-ciri yang akan memenuhi semua keperluan perniagaan mereka, dan tidak lebih.

  • Penyelidikan dan melakukan kerja rumah anda

Kebanyakan syarikat membuat kesalahan dengan membuta tuli dan secara rawak memilih perkhidmatan perisian CRM, dan kemudian mewajarkan keputusan mereka dengan megah bagaimana murah mereka diperoleh selama, atau berapa banyak mempunyai perisian mereka datang dilengkapi dengan. Mereka percaya bahawa ciri-ciri tambahan mungkin berguna pada satu tarikh kemudian, tetapi tidak boleh membuat sandaran yang dengan apa-apa data yang besar.

Ini adalah mengapa ia adalah penting untuk menyedari bahawa objektif utama perisian CRM adalah untuk menyelaraskan proses dalaman dan cekap mencapai objektif perniagaan. Sampai habis, anda mesti mendapatkan pandangan yang jelas dari perniagaan anda dan mengenali kawasan di mana produktiviti dapat ditingkatkan dengan menggabungkan alat automasi atau memperkemas proses dengan bantuan CRM.

Setelah domain perniagaan sub-standard yang terletak, anda boleh memahami alat CRM boleh membantu anda berpotensi memperbaiki dan meningkatkan kecekapan keseluruhan. Membuat keputusan memastikan bahawa anda mendapatkan yang terbaik daripada anda sistem CRM dan perniagaan anda menjadi lebih makmur.

  • Mempertimbangkan kebimbangan pekerja anda

Perkhidmatan perisian CRM yang dimaksudkan akan terutamanya digunakan oleh pekerja anda, supaya lebih logik untuk berinteraksi dengan mereka terlebih dahulu dan memahami pendapat mereka sebelum memilih perisian.

Berbincang dengan mereka tentang pelbagai alat dan ciri-ciri yang ditawarkan oleh pelbagai peruncit perisian, dan bagaimana mereka boleh memberi manfaat kepada proses perniagaan. Memahami dan hampir sama nilai ciri untuk perniagaan anda memenangi setengah pertempuran, sejak mendapat pekerja anda dapat menggunakan ciri-ciri yang tanpa kerumitan adalah sama penting.

Jika pekerja anda merasakan bahawa walaupun nilai ciri adalah tinggi, mengintegrasikan dengan tugas-tugas perniagaan sehari-hari boleh menjadi terlalu kompleks dan rumit, maka perisian CRM mungkin berakhir melakukan lebih buruk daripada yang baik untuk anda.

  • Tidak dapat secara palsu dipengaruhi

Setiap perniagaan adalah berbeza, dan begitu juga semua proses dan kerja-kerja dalaman. Ini bermaksud bahawa tidak boleh menjadi 'satu saiz untuk semua' sistem CRM untuk pelbagai perniagaan dan industri.

Ini semua sebab lebih untuk syarikat-syarikat untuk pengambilan ceri hanya ciri-ciri perisian yang mereka rasa akan melengkapkan keperluan perniagaan mereka. Akan bersama-sama dengan apa yang pesaing anda lakukan hanya akan mengurangkan kesan bahawa perniagaan anda mempunyai di pasaran dan pelanggan.

peruncit perisian sering cuba untuk meyakinkan anda untuk menambah lebih banyak ciri-ciri dalam pakej CRM anda dengan mengatakan bahawa mereka akan berkhidmat untuk meningkatkan produktiviti perniagaan anda. Berbeza, pekerja anda akhirnya membuang jumlah yang berlebihan masa cuba untuk memahami perkaitan dan menerapkan ke dalam fungsi-fungsi harian, apabila mereka boleh melakukan kerja yang produktif.

Percuma CRM Trail Banner

JAWATAN TERKINI

Avatar for Kapture CRM
Pengarang:
Kapture CRM
mengenai:
Ini adalah admin.
Lebih banyak artikel oleh: Kapture CRM

1 komen

Tinggalkan pesanan

alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan. Ruangan yang diperlukan ditanda *

*

Berasa bebas untuk bertanya
Kami tidak menggigit
Berita terkini Tentang CRM

JOM berbual

  • Menjalankan perniagaan anda dari tapak tangan anda
  • Mempunyai kawalan tepat atas aktiviti-aktiviti jualan anda
  • Menyediakan sokongan berterusan selepas setiap jualan produk