Perisian Pengurusan pekerja: 5 cara-cara untuk meningkatkan kerjasama pekerja

rumah > produktiviti > Perisian Pengurusan pekerja: 5 cara-cara untuk meningkatkan kerjasama pekerja

employee collaboration software

Roda perubahan sentiasa bergerak dan ia adalah satu kualiti mandatori untuk sentiasa di atas roda melahirkan ini! Satu pasukan jualan memberi tumpuan penuh adalah yang terbaik untuk menangani keseluruhan cabaran ini.

persekitaran kerja yang besar adalah satu keperluan bagi semua organisasi. Ia secara langsung boleh menjejaskan prospek perniagaan anda dalam kedua-dua cara yang positif dan negatif. Budaya pejabat sihat tidak menjadi semalaman realiti, tetapi juga pemimpin pasukan terbaik tidak akan mendapatkan banyak dilakukan tanpa mempunyai pasukan yang harmoni.

Katakan pasukan jualan anda mengalami kekurangan penyelarasan yang boleh meninggalkan kesan jangka panjang pada organisasi anda.

Kekurangan kerjasama pasukan boleh memberi kesan kepada aspek-aspek pengurusan pasukan.

Anda boleh mencari beberapa artikel yang menunjukkan kepada anda cara untuk memupuk semangat berpasukan yang lebih baik. Anda boleh belajar tentang pelbagai kaedah yang menggunakan kejujuran, ruang kreatif, ganjaran positif, dan sistem penilaian yang sama. Tetapi anda juga perlu tahu mengenai kaedah tertentu untuk mencapainya.

Di sini kita akan membincangkan tiga kaedah khusus untuk membangunkan kerjasama pasukan.

Permainan pasukan: Tambah Lagi Fun ke Pejabat Anda

lack of collaboration in the workplace

Di pejabat, pekerja perlu bekerja dengan ramai orang. jadi, ia agak sukar untuk membina pemahaman yang kuat di kalangan mereka, sebagai colleagueship lebih berbeza dari persahabatan.

Dalam pejabat, pekerja biasanya datang untuk membina kerjaya yang baik. Jadi sentiasa ada sejenis pemerintah tenaga daya saing berbanding fikiran mereka.

Walaupun pemikiran kompetitif ini membantu pekerja banyak untuk meningkatkan kecekapan mereka dan mengembangkan kemahiran, persaingan yang berlebihan teruk boleh mengurangkan keharmonian pasukan serta.

Dalam usaha untuk mengekalkan semangat positif dan membasmi pengaruh negatif persaingan yang tidak perlu, eksekutif pejabat sering memanjakan diri dengan permainan pasukan di tempat kerja.

permainan yang menyeronokkan meringankan suasana pejabat serta menjana kerjasama dan persefahaman di kalangan pekerja. Selain daripada, ia menyokong penglibatan maksimum dan membina hubungan heather di kalangan rakan sekerja. Syarikat yang mempunyai pekerja terlibat-

 • Menerima 2.5X lebih banyak pendapatan berbanding syarikat-syarikat dengan tahap penglibatan rendah.
 • Dapat menguruskan 87% pengekalan pekerja dalam sektor perniagaan.
 • Melaksanakan lebih baik (202%) daripada mereka yang tidak penglibatan pekerja.

Sebagai contoh - Jika anda menyimpan bola sepak meja di pejabat anda, pekerja boleh menghabiskan masa yang menyeronokkan sedikit bersama-sama. Ia akan membantu mereka membina koordinasi yang luar biasa yang boleh menjejaskan pasukan projek dan juga.

Selain daripada, pekerja bahagia adalah 12% lebih produktif daripada pekerja dan tidak berpuas hati pekerja purata adalah 10% kurang produktif. Ini jenis aktiviti tekanan busting akan menaikkan semangat mereka dan meningkatkan penglibatan di tempat kerja.

Sesyen pembelajaran: Indulge Kumpulan perbincangan untuk Pembangunan Kemahiran

collaboration management software

Ekosistem baru ditentukan oleh pembangunan kemahiran di luar sekolah. juga, sains perubatan telah membuktikan bahawa tidak ada bumbung bahagian untuk pembelajaran. Walaupun selepas menamatkan pengajian tinggi, anda tidak harus melepaskan peluang untuk belajar dan membangunkan kemahiran anda untuk meningkatkan kerjaya anda.

Tanpa mengira industri, bagi perniagaan berkembang maju dan bersaing secara positif dalam arena korporat yang sentiasa berubah hari ini, ia adalah penting untuk melabur dalam pembelajaran dan pembangunan pekerja.

Bukan sahaja sesi pembelajaran membantu pekerja mengelakkan membuat kesilapan teknikal, tetapi ia juga membuka ruang yang sihat untuk perbincangan muka-ke-muka. Di sini pekerja boleh membincangkan masalah mereka, meminta penyelesaian, membincangkan bagaimana untuk membuat penghantaran projek yang lebih baik, lebih-lebih lagi secara terbuka menyelaras dengan satu sama lain.

Sesi pembelajaran bukan sahaja membangunkan kemahiran pekerja tetapi juga meningkatkan tahap pengertian pada mereka.

Sebagai contoh - satu jam pembelajaran dan pembangunan sesi dalam seminggu akan meningkatkan pemahaman pekerja sebahagian besarnya. Dengan cara yang, ia adalah sangat berkesan untuk pasukan projek serta bermanfaat untuk pembangunan kemahiran profesional dan pertumbuhan kerjaya.

CRM Software: Berusaha Aliran Kerja Automation di Pejabat

how to increase team spirit

Yang ini adalah sedikit teknikal daripada dua di atas, tetapi ia mempunyai kesan yang tidak boleh dipersoalkan kepada penyelarasan pekerja. alat CRM memberikan pekerja anda platform terbaik untuk bekerja bersama-sama.

Menurut Gartner, pasaran perisian CRM meningkat 12.3% tahun lepas. Populariti yang semakin meningkat perisian CRM menunjukkan kegunaannya untuk kedua-dua pengurusan perhubungan pelanggan dan pengurusan pekerja.

sekarang, bagaimana perisian CRM membantu meningkatkan automasi aliran kerja?

Pelanggan perisian Pengurusan Perhubungan menawarkan -

 • A platform yang sama untuk menyimpan dan berkongsi dokumen
 • akses yang lebih baik kepada data pelanggan dan maklumat kenalan
 • Kemudahan untuk mengesan pertanyaan pelanggan
 • sistem peringatan untuk membuat susulan dengan prospek
 • Cara yang lebih mudah bertindak balas kepada maklum balas media sosial

pengurusan maklumat adalah sesuatu yang sangat penting bagi setiap projek. Terutamanya dalam jualan, pekerja sering kehabisan maklumat, semasa berkomunikasi dengan pelanggan atau pelanggan yang membawa kepada salah faham besar dalam pasukan.

Dengan pengurusan maklumat yang berkesan dan perkongsian sama rata data pelanggan, anda boleh membina pasukan yang kuat yang bekerja secara harmoni.

Sebagai contoh -selepas menerima panggilan telefon pelanggan, pekerja boleh menimbulkan beberapa tiket untuk mengesan status pertanyaan lanjut dan juga boleh mengemas kini butiran perbualan pada papan pemuka. Dengan cara ini, setiap ahli, yang mempunyai akses kepada aplikasi, boleh mendapatkan butiran panggilan telefon tertentu. Ia membantu mereka untuk menjalankan interaksi seterusnya dengan pelanggan.

kesimpulan

ini mudah, lagi kaedah pintar tidak hanya boleh mengembalikan semangat pasukan anda tetapi bekerja sebagai sistem sokongan untuk meningkatkan produktiviti. Satu pasukan berfungsi dengan baik adalah kekayaan sesebuah organisasi. Tanpanya, anda tidak boleh berharap untuk mendahului apa-apa.

Menyediakan pekerja anda dengan persekitaran pejabat yang terbaik penuh dengan peluang untuk belajar dan berkembang. Kerja berpasukan menguatkan ikatan di kalangan pekerja dan sasaran dapat dipenuhi pada kadar yang lebih cepat.

Kapture CRM membantu mengurangkan tekanan kerja dan memberi kuasa automasi aliran kerja. Ia menyediakan anda sistem yang komprehensif untuk menjalankan strategi perniagaan anda dengan cara yang harmoni.

Percuma CRM Trail Banner

JAWATAN TERKINI

Avatar for Kapture CRM
Pengarang:
Kapture CRM
mengenai:
Ini adalah admin.
Lebih banyak artikel oleh: Kapture CRM

Tinggalkan pesanan

alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan. Ruangan yang diperlukan ditanda *

*

Berasa bebas untuk bertanya
Kami tidak menggigit
Berita terkini Tentang CRM

JOM berbual

 • Menjalankan perniagaan anda dari tapak tangan anda
 • Mempunyai kawalan tepat atas aktiviti-aktiviti jualan anda
 • Menyediakan sokongan berterusan selepas setiap jualan produk