CRM Cloud Dynamics Dan Keadaan SMB India; An introspektif?

rumah > Cloud > CRM Cloud Dynamics Dan Keadaan SMB India; An introspektif?

dinamik CRM Cloud dan Keadaan SMB India

Jika anda merancang untuk memulakan perniagaan dan tidak menyedari hakikat bahawa terdapat cara baru untuk pengurusan data, you really need to get your homework done. This may force you to work for hours and days, tiada kesan sebenar. Anda mula menulis semua yang berkaitan dengan perniagaan anda di dalam kertas, membuat fail dan menyimpannya, gagal untuk memahami bahawa ia adalah satu cara yang lama untuk menguruskan data perniagaan. Perlu diingat bahawa, apabila data bertulis ini telah hilang atau musnah, anda perlu untuk mencipta ia. jadi, fizikal pengurusan jenis data agak satu tugas yang sukar. Cara moden pengurusan Data mudah dilakukan dengan bantuan penyimpanan awan. Apa yang awan? Ia adalah pelayan yang menyediakan maklumat kepada komputer dan peranti lain melalui internet dari mana-mana sahaja. Ia juga dikenali sebagai pengkomputeran awan dalam istilah komputer.

Pada masa kini, teknologi awan adalah sebahagian besarnya digunakan dalam bidang perniagaan. Ia adalah satu teknologi digital yang dinamik di mana perubahan rawak dapat dilakukan. Pelanggan perisian Pengurusan Perhubungan menggunakan teknologi awan untuk menyimpan semua data yang berkaitan dengan perniagaan di satu platform sahaja. data yang diperlukan boleh diperolehi dalam beberapa saat hanya dengan menaip nama fail atau kata kunci yang berkaitan. Pelayan awan menyediakan akses maklumat kepada pengguna 24/7. Ini menjadikan ia lebih serasi untuk kedua-dua ejen perniagaan dan pelanggan. Untuk bercakap mengenai keselamatan data di atas awan, ia sekuat loker bank. Hanya pengguna tertentu boleh melihat data dan pengguna yang tidak dibenarkan tidak dapat melihat kelibat ia.

Sayadilancarkan SMB, Apakah itu? Ramai orang tidak mengetahui istilah "SMB India" yang – ia adalah pendek untuk India Perniagaan Kecil dan Sederhana.

Mengapa ia perlu bagi PKS untuk mempunyai teknik pengurusan data mahir?

SMB menghadapi banyak masalah, dan menggunakan CRM dan pangkalan data awan boleh membantu mereka menyelesaikan masalah mereka. Beberapa senario bermasalah dan remedi mereka adalah:

 • Orang yang masih mempunyai tabiat menulis semua transaksi perniagaan mereka di atas kertas. Ini adalah tugas yang memakan masa dan memberi ruang untuk kesilapan manual. Walau bagaimanapun, a cloud database stores and manages data in the digital format, mengekalkan integriti data dan menyampaikan maklumat serta-merta.
 • Walaupun SMB ingin membangunkan, tetapi mereka mendapati sukar pada zaman analisis data kerana mereka perlu melayari terlalu banyak maklumat.
 • Dalam kaedah penulisan, kemungkinan tinggi bahawa data mungkin akan hilang. This is a major drawback and it is affecting SMBs negatively. jadi, untuk membantu PKS berkembang, perisian CRM telah diperkenalkan ke dalam dunia perniagaan.
 • Keselamatan untuk data dalam awan yang kuat. Hanya pengguna boleh melihat data dan ia tidak akan tersalah letak atau hilang.
 • Cloud mengurangkan penggunaan sumber seperti kertas, fail dan perkakasan lain. Ini menjimatkan wang, dan simpanan dalam apa-apa cara akan membantu PKS dari segi kewangan.
 • Pekerja bertambah baik pada budaya kerja mereka dan hubungan pelanggan Menjadi Lebih baik. Akhirnya, perniagaan tumbuh dengan cara yang menguntungkan.
 • Jabatan seperti jualan dan perakaunan yang mendapat manfaat dengan mengautomasikan proses mereka dalam awan.
 • penyimpanan awan boleh didapati pada harga yang berpatutan, yang SMB mampu membayar.
 • Orang cepat boleh mengakses pangkalan data awan melalui internet dari mana-mana sahaja, walaupun semasa dalam perjalanan.
 • Teknologi ini membuat kerja-kerja perniagaan yang mudah dan juga menaik taraf proses kerja pekerja.
 • usaha SMB dan usahawan yang mendapat manfaat dengan perkhidmatan awan CRM, yang mana mereka mampu untuk membuat perubahan yang mantap dalam perniagaan mereka.
 • SMB India perlu digalakkan untuk memasukkan perisian CRM dalam proses perniagaan mereka, as they too deserve to make a big payout from the corporate pie, yang memegang sekaligus besar untuk semua orang, merentasi pelbagai menegak.

Percuma CRM Trail Banner

JAWATAN TERKINI

Avatar for Kapture CRM
Pengarang:
Kapture CRM
mengenai:
Ini adalah admin.
Lebih banyak artikel oleh: Kapture CRM

Tinggalkan pesanan

alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan. Ruangan yang diperlukan ditanda *

*

Berasa bebas untuk bertanya
Kami tidak menggigit
Berita terkini Tentang CRM

JOM berbual

 • Menjalankan perniagaan anda dari tapak tangan anda
 • Mempunyai kawalan tepat atas aktiviti-aktiviti jualan anda
 • Menyediakan sokongan berterusan selepas setiap jualan produk