Kemahiran Pengurusan Perniagaan: Mengapa CRM Software Apakah Tool Perniagaan Kebanyakan Essential anda?

rumah > panduan > Kemahiran Pengurusan Perniagaan: Mengapa CRM Software Apakah Tool Perniagaan Kebanyakan Essential anda?

Business management tool

Jika anda menjalankan perniagaan sama ada dalam talian atau di luar talian, anda mungkin untuk mencari banyak alat dalam talian yang secara tidak sengaja mengiklankan diri mereka sebagai rakan kongsi perniagaan yang amat diperlukan anda. Semua ini perniagaan janji boleh dasarnya rebus ke dua mata - meningkatkan kecekapan dan meningkatkan produktiviti.

Bilangan yang semakin meningkat peralatan juga membuat ia boleh dikatakan sukar untuk memilih alat yang betul. Anda tidak boleh hanya terus menambah sekian bilangan alat dalam talian di bawah harapan untuk membuat kerja anda lebih mudah. juga, ia adalah kemanusiaan mustahil untuk menguruskan alat yang ada yang berbeza.

perisian CRM menjadi pilihan yang logik yang boleh menggabungkan keperluan perniagaan berbilang.

Ia mempunyai pelbagai manfaat untuk meningkatkan perhubungan pelanggan dan memperkasakan kerjasama pasukan dalam organisasi. Dan akhirnya ia menunjukkan kesan yang membina mengenai prospek perniagaan.

tetapi, yang hanya boleh dilakukan jika anda memilih perisian yang betul untuk perniagaan anda. munasabah, setiap industri mempunyai keperluan yang tersendiri mengikut standard perniagaan mereka.

Sebagai contoh- organisasi pendidikan memerlukan alat teknologi yang membolehkan mereka untuk menyediakan kemudahan yang bernilai kepada murid mereka yang sedia ada dan membantu mereka untuk menarik lebih ramai pelajar bakal.

Berbeza, jualan dan syarikat-syarikat pemasaran sentiasa menumpukan perhatian kepada menjana lebih banyak dan lebih banyak membawa untuk meningkatkan pendapatan jualan mereka.

tetapi, memikirkan 'perniagaan' secara umum, pasti, terdapat beberapa keperluan umum bahawa kita semua mendapatkan. Dalam blog ini, kita akan membincangkan biasa seperti, lagi perlu, ciri perisian CRM yang anda perlu mencari ketika memilih perisian anda sendiri.

Mempercepatkan operasi melalui Platform Mobile

Jika anda masih mengikuti 'Kertas-dan-bil' kaedah untuk menguruskan pelanggan anda, anda mungkin akan meletakkan perhubungan pelanggan anda pada risiko yang besar. Ia bukan tahun 1990-an lagi. Anda dikehendaki untuk melengkapkan prosedur perniagaan anda dalam masa beberapa jam jika tidak minit selepas mereka mengambil keputusan.

Ini bermakna bahawa anda tidak boleh mempunyai operasi harian anda untuk menjadi ketinggalan oleh beberapa hari. Anda tidak boleh mengehadkan operasi organisasi anda terhad kepada desktop pejabat anda, perbualan secara langsung atau jejak kertas. Anda perlu mengambil operasi harian anda ke tahap yang berbeza.

Selain daripada, sekarang wakil jualan anda perlu aktif di dalam dan di luar pejabat.

Tidak ada sebab kerja organisasi anda mempunyai melekat ke dalam desktop pejabat kerana terdapat pelbagai peranti yang terdapat di pasaran. Selain daripada, wakil jualan perlu sama-sama aktif dalam dan di luar pejabat yang berlaku untuk menjadi di atas keupayaan komunikasi manusia.

Ia juga seolah-olah bahawa semua orang menjangkakan komunikasi untuk selalu menjaga ajaib bergerak ke hadapan!

Pada akhirnya, keseluruhan pasukan itu ditinggalkan tanpa idea yang tepat mengenai status sebenar komunikasi mereka.

sistem pengurusan perniagaan

Anda sebenarnya boleh datang dekat dengan kecekapan ini di pengurusan perniagaan melalui CRM yang platform.

Sebaik-baiknya, yang aplikasi mudah alih CRM harus peranti agnostik. Ini membantu anda memastikan bahawa semua data mudah alih mendapat diselaraskan di seluruh menegak organisasi. Anda juga boleh menguruskan semua kemas kini masa nyata dalam pejabat.

Sekarang mari kita meneliti manfaat tipikal aplikasi CRM mudah alih-

 • data akses di luar pejabat: Terutama pasukan jualan bidang perlu kerap menghadiri mesyuarat dan temu janji lain, di mana mereka perlu maklumat yang diperlukan, fail dan dokumen untuk membentangkan di hadapan pelanggan. Dengan aplikasi CRM mudah alih, mereka boleh mengakses semua maklumat yang, termasuk maklumat pelanggan, katalog syarikat dan risalah, bila-bila masa yang mereka mahu.
 • Dapatkan kemas kini masa nyata: Mobile CRM membolehkan anda untuk mengemaskini status pesanan atau MOM selepas mesyuarat. Iaitu bagaimana eksekutif yang lebih tinggi dan kepada saudaranya wakil jualan memperoleh semua maklumat jualan. Ini juga boleh mengukuhkan kerjasama dan pemahaman anda.
 • Lebih penglibatan pekerja: Mobile CRM adalah satu cara yang unik untuk mengenal pasti usaha pekerja. Dengan kemas kini masa nyata, anda boleh memahami kemajuan kerja-kerja harian dan akan dapat mengenali kerja keras pekerja anda. Ini memberikan mereka galakan berharga dan rasa penting dalam penglibatan syarikat.

Membolehkan dan Menggalakkan pasukan Vertical Communications

hari ini, sistem komunikasi adalah lebih penting daripada apa-apa. Ia adalah merupakan nadi bagi mana-mana pasukan jualan, tanpa mengira industri perniagaan yang berbeza.

hari ini, komunikasi dalaman telah ternyata menjadi jargon besar yang bercita-cita untuk menjadi begitu banyak perkara. Tetapi pada akhirnya, ia berakhir-up apabila menerima panggilan telefon secara profesional tidak sesuai.

Kebanyakan organisasi tidak mempunyai sebarang masalah dengan komunikasi pasukan dalaman yang boleh dibandingkan dengan ini komunikasi mendatar.

Sebagai contoh, mari kita mempertimbangkan organisasi jualan.

sales crm hierarchy

Ia biasa yang kebanyakan organisasi berjalan ke dalam blok besar masa berlalu apabila mereka terpaksa meningkat pesat keadaan.

Sistem komunikasi yang baik membolehkan anda berkomunikasi berdasarkan chat pasukan atau pilihan untuk berkongsi apa-apa dokumen baru.

Mari kita mengetahui mengapa anda memerlukan sistem komunikasi pasukan di seluruh

 • Menyelaraskan aliran kerja: perkongsian segera fail, audio, video, imej dan lain-lain dokumen memperkemaskan aliran kerja dan meningkatkan kelajuan kerja. sembang kumpulan dengan berkesan memberi kuasa kepada pasukan dengan wawasan yang berharga dari komunikasi kolektif.

 

 • meningkatkan produktiviti: Sudah tentu, ini jenis platform penghubung meninggalkan kesan positif kepada produktiviti, sedangkan miscommunications dan kekurangan maklumat amat boleh mengurangkan kemajuan kerja dan kesan buruk kepada hasil jualan.

 

 • Mewujudkan dan menggalakkan semangat berpasukan: Dari permulaan projek, cabaran terbesar pengurus adalah untuk membina semangat pasukan yang kuat di kalangan kakitangan. Sistem komunikasi yang mantap menjadikan mudah kerja mereka. Ia membantu untuk mewujudkan persekitaran pejabat yang sihat dan budaya kerja yang sangat menggalakkan. Turun naik akan berada di sana; tetapi, dengan apa-apa pemahaman yang kukuh, pasukan yang secara beransur-ansur akan belajar bagaimana untuk menyelesaikan kesilapan bersama-sama.

Menerima dan mengendalikan Leads dalam Platform Tunggal

Sudah hari-hari, di mana pemasaran anda adalah semua-kira-kira petunjuk laman web atau iklan akhbar-TV.

Pemasaran moden adalah satu aktiviti yang canggih besar yang memerlukan menggabungkan aktiviti pemasaran yang berbeza melalui pengurus tag Google atau permohonan yang serupa.

Anda perlu mengambil kira momentum dan ketelusan dalam menguruskan lead anda.

Business management software

Anda juga perlu menyelaraskan proses membuat keputusan yang berbeza. Anda juga perlu fleksibiliti untuk kualiti penyerahan membawa kepada pasukan jualan anda sendiri.

Mari kita mempertimbangkan apa yang membuat plumbum pengesanan sangat penting untuk perniagaan anda.

 • Pemahaman yang lebih baik prospek: A sistem memimpin pengesanan akan membantu anda untuk memahami prospek anda. Data ini membantu anda untuk memahami petunjuk layak dan yang tidak berkualiti. Ini membantu anda membentuk satu strategi pemasaran yang lebih baik yang disasarkan untuk jualan masa depan.
 • Membina hubungan jangka panjang dengan pelanggan: sebagai perisian jualan CRM menyediakan anda semua '' butiran kenalan dan panggilan telefon dan pilihan peringatan mesyuarat pelanggan terlalu, anda boleh susulan dengan membawa anda untuk membuat hubungan jangka panjang yang kukuh dan.
 • Meningkatkan kadar penukaran plumbum: munasabah, hubungan panjang dan penuh kepercayaan dengan pelanggan melibatkan peningkatan kadar penukaran. Jika anda mampu untuk meninggalkan kesan yang baik pada orang, mereka akan menjadi lebih berminat untuk melakukan perniagaan dengan anda. Ia akan mengikat dan mempercepatkan proses penukaran dan membantu untuk mendapatkan ROI yang paling tinggi untuk syarikat anda.

pendek kata, anda boleh menjalankan aktiviti pemasaran moden tanpa strategi muktamad untuk mengukur hasil. jika tidak, anda boleh diturunkan oleh laporan yang bercanggah dan kekurangan pengoptimuman.

Dengan papan pemuka CRM yang bersepadu, you can obtain every lead detail which includes contact details, ringkasan tawaran, kemas kini dan perkara-perkara lain yang perlu. Ini membantu anda untuk memahami apa yang berlaku di dalam corong jualan anda.

kesimpulan

Untuk pelaksanaan yang berjaya, CRM anda perlu sekurang-kurangnya membawa di atas empat kualiti yang. Fungsi asas CRM adalah aliran kerja automasi untuk mewujudkan hubungan yang baik dengan pelanggan. Sebelum memilih perisian anda sendiri, jangan lupa untuk memeriksa sama ada ia memenuhi tujuan perniagaan anda atau tidak.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ciri-ciri dan kelebihan perisian CRM lawatan Kapture CRM.

Percuma CRM Trail Banner

JAWATAN TERKINI

Avatar for Kapture CRM
Pengarang:
Kapture CRM
mengenai:
Ini adalah admin.
Lebih banyak artikel oleh: Kapture CRM

Tinggalkan pesanan

alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan. Ruangan yang diperlukan ditanda *

*

Berasa bebas untuk bertanya
Kami tidak menggigit
Berita terkini Tentang CRM

JOM berbual

 • Menjalankan perniagaan anda dari tapak tangan anda
 • Mempunyai kawalan tepat atas aktiviti-aktiviti jualan anda
 • Menyediakan sokongan berterusan selepas setiap jualan produk