Email Marketing Software

Email Marketing Software

TRAVEL. ini 6 surat perkataan memberikan seram sejuk kepada setiap bersiar-siar kilau dan peminat perjalanan. Beberapa perjalanan untuk mencari ilmu dan ada mencari keamanan. Tidak kira apa yang mendorong anda untuk perjalanan, hotel adalah bahagian penting dalam perjalanan.

Hotel Management Software

Statistik ini turut bersetuju dengan nilai global industri hotel runcit daripada 2010 – 2018 dengan tokoh-tokoh peramal bagi tahun 2018. Nilai runcit industri hotel global 554.64 bilion A.S.. dolar 2016.

Ini melemparkan cahaya pada skop yang luas perniagaan industri menjana. Berdasarkan pelbagai peringkat interaksi pengguna, beribu-ribu e-mel daripada pelancongan dan percutian (hotel) industri akan dihantar pada setiap hari untuk pelanggan di seluruh dunia - memainkan peranan penting dalam memaksimumkan ROI perniagaan ini.

Dalam usaha untuk menarik minat pengguna yang sedia ada dan mengalu-alukan orang-orang yang baru, ia quintessential memberikan perhatian kepada keperluan pengguna anda, mempunyai yang sangat baik perisian pemasaran e-mel dan memberikan mereka perkhidmatan yang menggerunkan anda untuk berpegang kepada. Inilah sebabnya mengapa kita mempunyai ceri-memilih e-mel yang paling 'inspirasi'.

Selamat datang & E-mel sebelum ketibaan

Hotel CRM

Ini set e-mel akan dihantar apabila pengguna membuat tempahan di hotel anda. Majoriti e-mel dialu-alukan mempunyai pendek Terima Kasih salinan berserta dengan penerimaan bilik yang ditempah.

Satu kajian yang dijalankan oleh O'Rourke Hospitality mendapati bahawa e-mel sebelum ketibaan adalah yang paling popular.

Surat berita dan tawaran, selain itu, adalah yang paling tidak popular kepada menganalisis 50,000 kempen e-mel hotel di seluruh 250,000,00 penerima.

Take kami: pra-penginapan emel Hotel Indigo ini mempunyai butiran tepat tempoh penginapan. Sidebar di sebelah kanan menyediakan pilihan untuk pengubahsuaian atau pembatalan bersama-sama dengan pilihan untuk daftar keahlian dan ganjaran keutamaan, satu cara yang bijak untuk melayani pengguna anda.

Di samping itu, footer mempunyai maklumat tempatan dan antara tempat tarikan blok dan diskaun untuk tempahan seterusnya. Satu e-mel tunggal mengandungi maklumat keseluruhan. Memudahkan akses.

E-mel merentas Jualan

email marketing hotel industry

e-mel ini dengan bank Hotel Green, mencadangkan menempah meja di restoran mereka dan pra-pesanan makan malam merawat lobster mereka. Skim warna keseluruhan & reka bentuk bercakap mengenai jenama. footer ini mempunyai panduan bermusim kepada apa yang perlu dilakukan semasa di Falmouth. Untuk meningkatkan pengalaman pelanggan, peta telah ditambah dengan arahan lengkap.

Take kami: Apabila cek pelanggan dalam; menghantar panduan tarikan atau tempat-tempat tempatan untuk melawat dalam bentuk E-mel Cadangan. A emel hotel Beberapa juga mempunyai pelbagai perkhidmatan yang disediakan oleh mereka untuk memastikan pelanggan lebih selesa & kenangan.

E-mel maklum balas

Email Marketing CRM

Ini e-mel maklum balas pelanggan oleh The Inn at Union Square menggunakan optimum ruang putih memberikan wajah yang sejuk lagi segar dan halus. Walau bagaimanapun, link itu boleh digantikan dengan butang CTA, lagi warna font menjadikannya dibezakan.

Take kami: e-mel tersebut dihantar oleh Hotel untuk mengumpul maklum balas pengguna dan The Inn at Union Square e-mel mengambil peribadi pelanggan yang sangat serius. Nada salinan e-mel yang ramah dan membina 2 hala perbualan dengan ayat seperti 'kami berharap untuk mendengar pandangan anda mengenai lawatan ".

Selain daripada itu, terdapat banyak lagi e-mel yang anda perlu menghantar. Untuk itu, ia adalah penting untuk membina template e-mel yang disesuaikan, supaya e-mel anda boleh menjadi kempen bersedia. Daripada membina template e-mel peribadi untuk e-mel segmentasi, memastikan semua e-mel kempen berada di tempat dengan Kapture CRM.

Buat & melaksanakan kempen e-mel lebih bijak dengan Kapture ini perisian pemasaran e-mel. Cuba 30-Day percubaan dibantu percuma kami dan tahu mengapa jenama mengasihi kita.

Percuma CRM Trail Banner