7 Halangan Untuk Mesyuarat Projek Siap Tarikh Akhir Dan Cara Untuk Mengatasi Them

rumah > produktiviti > 7 Halangan Untuk Mesyuarat Projek Siap Tarikh Akhir Dan Cara Untuk Mengatasi Them

Project Deadlines

Dalam industri yang kompetitif, produk atau perkhidmatan yang disampaikan lewat sama dengan yang tidak dapat dihantar. Jika anda sedang mencari ke hadapan untuk lama hubungan pelanggan, perniagaan anda perlu menetapkan tarikh siap yang jelas dan mengekalkan pematuhan ketat dengan tarikh-tarikh.

Apabila tarikh komited adalah faktor utama dalam memenangi projek baru, pengurus projek boleh tergoda untuk menetapkan tarikh yang agak mustahil, mengharapkan keupayaan untuk kemudian melelar tarikh-tarikh ini atau menolak pekerja untuk menyiapkan projek dalam masa. Walaupun ia boleh bekerja kadang-kadang, ini berpotensi membawa kepada burnout pekerja dan / atau rasa tidak puas hati pelanggan.

Untuk memenuhi tarikh akhir, seseorang itu perlu memahami halangan yang perlu diatasi. Di sini kita menangani halangan lalai atau juxtapositions diselesaikan oleh pengurus pelanggan.

Adakah anda pasti tentang Menetapkan Sasaran Kerja realistik?

Work Targets

Malah apabila anda cuba untuk memenangi projek baru, menetapkan sasaran kerja yang realistik adalah penting. Apabila tertekan dengan masa, kita cenderung kepada lebih-menganggarkan keupayaan dan sasaran tidak boleh dicapai ditetapkan. Dalam buku yang paling laris 'Berfikir cepat dan berfikir lambat' Nobel memenangi psikologi Daniel Kahneman menerangkan bahawa itu sifat lalai otak kita untuk harga yg terlalu tinggi keupayaan sendiri dan lebih janji mengenai tarikh siap.

Sebaliknya beliau menasihatkan berfikir melalui isu-isu yang berpotensi yang berbeza dan cabaran sebenar projek yang dilaksanakan, yang secara tidak sengaja boleh tarik balik tarikh akhir projek anda. Walaupun tarikh anda pada mulanya mungkin kelihatan foolproof, anda perlu semak semula keperluan projek dan bakat yang ada. Anda juga boleh menggunakan pengalaman anda menguruskan projek yang sama sebelum atau pengalaman pasukan lain yang anda sedar! Semua langkah ini membolehkan anda untuk menetapkan matlamat yang mencerminkan realiti.

Pelbagai tugas atau Dengan memberi tumpuan kepada Projek Single?

Focus on a Single Project

Ia satu persoalan kekal sama ada seseorang itu perlu pelbagai tugas atau memberi tumpuan kepada satu tugas pada satu masa. Apabila pelbagai tugas mempunyai kelebihan tersendiri seperti availing bakat tertentu di pelbagai projek, produktiviti maksimum seolah-olah akan dicapai apabila seseorang pekerja dibenarkan untuk memberi tumpuan kepada projek tertentu pada satu masa.

Ia juga cenderung untuk Attune otak untuk cabaran tertentu projek tertentu, membenarkan beliau untuk menarik mengenai cabaran-cabaran tertentu. Dalam kes-kes, pekerja pelbagai tugas boleh menjadi amat diperlukan. Dalam keadaan seperti ini, satu boleh menguruskan output pekerja khusus untuk memberi tumpuan kepada bilangan yang terhad tugas yang agak sedang tersebar di kalangan pelbagai projek.

Membolehkan fleksibiliti Masa untuk Projek Lelaran?

Time Management - CRM

Seorang pengurus projek yang baik sentiasa menetapkan 15-20% masa kelonggaran untuk projek baru. Ia hanya tidak realistik untuk mengharapkan lelaran atau cabaran yang tidak dijangka untuk menarik kembali pada tarikh penamat anda. Ia biasa yang idea baru hanya boleh merangsang semasa melaksanakan atau menjalankan projek, yang sebahagian besarnya boleh meningkatkan projek anda.

Dalam keadaan ini, adanya masa tambahan berpotensi menambah baik atau mengalihkan kualiti produk ke tahap yang diingini.

Memperoleh dan Mengekalkan Project Outlook Complete

Project Organization

Walaupun dengan projek yang lebih besar, perlu ada seseorang yang ditugaskan untuk mengekalkan pandangan lengkap tentang projek yang ditetapkan. Apabila jabatan bebas perlu output dari bahagian-bahagian yang berbeza, salah satu keperluan projek yang berasal keluaran dari setiap bahagian projek. Jika ini tidak dikemaskini, ia boleh menyebabkan besar tunggu masa atau melahu masa, kedua-duanya boleh berakhir-up sebagai pembaziran sumber. juga, terdapat bahaya bahawa bahagian-bahagian yang berbeza boleh menjadi tidak serasi.

Pengurus Projek sentiasa perlu mengekalkan aliran kerja yang optimum,menyelaraskan bahagian bergantung organisasi, apabila kejayaan nampaknya tidak mungkin.

Perlu untuk Menilai dan Urusan Produktiviti Pekerja

Employee Productivity - KaptureCRM

Adakah anda terus menguruskan produktiviti pekerja anda?

Adakah anda membenarkan atau menyekat media sosial pada sistem Office?

Sama ada untuk membenarkan perisian pihak ke-3 untuk dipasang pada sistem?

Semua soalan-soalan kecil perlu jawapan yang betul untuk menjalankan organisasi dengan cara yang betul. Sebagai jawapan kepada soalan-soalan ini bergantung kepada keadaan individu, mempunyai jawapan yang betul boleh membuat perbezaan yang besar. Sebaik-baiknya, pekerja dan majikan perlu sentiasa dapat mengikuti laporan produktif telus.

Penyelesaian CRM tempat kerja berpotensi membolehkan anda mengintegrasikan pelbagai fungsi yang berkaitan dengan kerja ke dalam platform tunggal, membolehkan penilaian yang mudah dan terus.

Kerana ia mungkin membayangkan, komponen utama untuk menyiapkan projek dalam masa tidak mempunyai berbilang tangan atau malah menambah tenaga kerja tetulang. sebaliknya, ia melibatkan analisis sedar dan lelaran setiap langkah pelaksanaan projek. Mengurus dan menyelaraskan projek anda siap tepat dengan kami, Kapture CRM.

Percuma CRM Trail Banner

JAWATAN TERKINI

Avatar for Kapture CRM
Pengarang:
Kapture CRM
mengenai:
Ini adalah admin.
Lebih banyak artikel oleh: Kapture CRM

Tinggalkan pesanan

alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan. Ruangan yang diperlukan ditanda *

*

Berasa bebas untuk bertanya
Kami tidak menggigit
Berita terkini Tentang CRM

JOM berbual

  • Menjalankan perniagaan anda dari tapak tangan anda
  • Mempunyai kawalan tepat atas aktiviti-aktiviti jualan anda
  • Menyediakan sokongan berterusan selepas setiap jualan produk