5 Peraturan Golden untuk Meningkatkan Jualan

rumah > produk > Jualan > 5 Peraturan Golden untuk Meningkatkan Jualan

Rules for Increasing Sales

berteknologi jualan telah berkembang dengan ketara sepanjang dekad yang lalu. alat canggih, meningkatkan permintaan pasaran dan dasar pemasaran yang inovatif melahirkan persaingan yang amat besar. Pada masa ini ia bergerak lebih cepat daripada biasa. Hanya dalam sekelip, pesaing baru muncul, produk yang sama untuk perniagaan anda dilepaskan, dan sebelum anda tahu ia, ia adalah satu perlumbaan ke bawah.

Tetapi dengan beribu-ribu pesaing di luar sana, bagaimana usahawan boleh tahu yang sesuai untuk mereka dan perniagaan mereka? orang berniaga tidak pernah berfikir bagaimana untuk mengekalkan; bagi mereka satu-satunya kebimbangan ialah bagaimana untuk menjadi penjual atas.

jadi, di bawah adalah lima peraturan keemasan yang membantu anda mencapai niche perniagaan anda.

Tahu Pesaing Anda

pesaing anda adalah panduan yang terbaik dalam pasaran. Jika anda mula menyelidik pesaing anda dan syarikat-syarikat besar dalam industri anda, anda akan menyedari bahawa mereka sebenarnya teman baru anda yang terbaik. mengapa? Ia adalah terutamanya untuk tiga sebab-

bagaimana untuk meningkatkan jualan

 • Anda boleh belajar dari kesilapan mereka
 • Anda boleh mendapatkan gambaran tentang apa yang bekerja untuk mereka
 • Mereka juga mendedahkan peluang dalam jualan

Dengan melakukan sedikit menggali talian, anda terikat untuk menggali beberapa pencapaian dan kesilapan yang pesaing anda telah membuat. Ia akan melancarkan laluan anda kepada kejayaan, kerana anda akan mempunyai pemahaman yang lebih baik daripada pasaran sasaran anda.

Menyimpan Kehadiran Active Media Sosial

rangkaian sosial adalah alat berpengaruh terbesar dalam ekonomi pasaran hari ini. lebih 90% orang dewasa muda (umur 18 - 19) menggunakan media sosial dalam beberapa cara atau yang lain. kehadiran yang aktif melalui laman rangkaian sosial boleh menjadi berubah permainan pilihan untuk perniagaan anda.

bagaimana untuk menggunakan crm untuk meningkatkan jualan

Adakah awak tahu?

 • 95% dalam talian dewasa (18 - 34) yang paling mungkin untuk mengikuti jenama melalui laman rangkaian sosial. (sumber: Marketing Sherpa)
 • 71% pelanggan, yang mempunyai pengalaman perkhidmatan media sosial yang baik dengan jenama, mungkin mengesyorkan kepada orang lain. (sumber: duta)
 • Disana ada 1.65 bilion akaun sosial mudah alih yang aktif di peringkat global dengan 1 juta aktif pengguna sosial mudah alih baru ditambah setiap hari. (sumber: Kami Adakah sosial)
 • 81%+ pemasar mendapati bahawa peningkatan trafik berlaku dengan serendah 6 jam seminggu melabur dalam pemasaran media sosial. (sumber: Media sosial Bebas)

Faedah tertinggi yang anda boleh mempunyai dari rangkaian sosial adalah ruang lingkup yang besar untuk berinteraksi dengan pelanggan sedia ada dan bakal anda secara langsung. interaksi terus menjana kesetiaan jenama dan hubungan pelanggan jangka panjang. Ia membolehkan anda untuk meningkatkan lagi pangkalan data prospek anda dan juga.

Anda juga boleh memantau reputasi jenama anda, mengawasi perbualan pelanggan dan maklum balas berkaitan. Ia akan memberi anda wawasan yang jelas mengenai proses mencari gali jualan anda.

media sosial berlaku untuk menjadi platform pemasaran yang paling berkesan untuk menjalankan promosi jenama dan kempen. Anda boleh mendapatkan penglihatan maksimum dan sebilangan besar jawapan daripada pelanggan.

Melimpahkan lebih Kepentingan Pemasaran Kandungan

Kandungan adalah persenjataan yang terbaik untuk apa-apa jenis perniagaan. Oleh 'kandungan' umumnya orang memahami blog dan artikel. tetapi, dalam istilah pemasaran di mana sahaja anda menggunakan kandungan, ia datang di bawah pemasaran kandungan, termasuk video, maklumat grafik, Iklan Google, imej, GIF, e-mel, sebagainya dan sebagainya.

Untuk memahami kesan berharga pemasaran kandungan, mari kita lihat beberapa fakta cepat-

 • Tiga gol utama pemasaran kandungan adalah- memimpin generasi (85%), jualan (84%) dan memupuk plumbum (78%). (sumber: Profs pemasaran)
 • 70% B2B pemasar merancang untuk mencipta kandungan yang lebih dalam 2017, berbanding dengan 2016. (sumber: Marketing Institute kandungan)
 • Permintaan untuk maklumat grafik telah meningkat sebanyak 800% pada tahun lepas. (sumber: Urbounce)
 • 69% syarikat melaporkan anggaran pemasaran video mereka telah meningkat. (sumber: Ascend2)
 • 75% pemasar untuk menggunakan pelan kandungan interaktif untuk meningkatkan penggunaannya sederhana tahun ini. (sumber: Marketing Institute kandungan)
 • 45% pemasar mengatakan blog is top strategi kandungan yang paling penting. (sumber: Social Media Examiner)
 • 80% perniagaan pembuat keputusan lebih suka untuk mendapatkan maklumat syarikat dalam satu siri artikel berbanding iklan. (sumber: Stratabeat)

Kandungan adalah cara yang paling mudah untuk menyampaikan mesej anda dalam bentuk yang sangat menarik. Video, imej, graf dan pola menambah sesuatu yang lebih kepadanya. Ia membantu penjual untuk mendekati pelanggan sasaran mereka untuk meningkatkan peluang jualan. Ia mempunyai implikasi positif untuk enjin carian yang membantu untuk meningkatkan keterlihatan laman web anda juga. Selain daripada, orang lebih suka artikel belajar untuk membuat keputusan penting, bukannya pengiklanan berasaskan klik umpan.

5 golden rules of sales

Berfikir lebih lanjut mengenai Email Marketing

Antara strategi pemasaran kandungan yang berbeza, memberi sedikit lebih penting ke E-mel pemasaran. Kenapa begitu? Mari kita semak-

 • 44% e-mel penerima dibuat sekurang-kurangnya satu pembelian tahun lepas berdasarkan e-mel promosi. (sumber: Meyakinkan dan Tukar)
 • 72% B2B pembeli yang paling mungkin untuk berkongsi kandungan yang berguna melalui e-mel. (sumber: Agency Earnest)
 • teknologi pemasaran e-mel digunakan oleh 82% syarikat B2B dan B2C. (sumber: Ascend2)
 • 95% syarikat menggunakan automasi pemasaran mengambil kesempatan daripada pemasaran e-mel CRM. (sumber: Regalix)
 • 56% syarikat kini menggunakan pembekal pemasaran e-mel dan 75% atau lebih cenderung untuk menjadi pembeli pemasaran perisian automasi CRM berbanding tahun akan datang. (sumber: Venture Beat)
 • Pemasar telah mengambil perhatian yang 760% meningkatkan pendapatan daripada kempen bersegmen. (sumber: kempen Monitor)
 • 81% pembeli dalam talian yang menerima e-mel berdasarkan tabiat membeli-belah sebelum sekurang-kurangnya agak mungkin untuk membuat pembelian hasil daripada e-mel yang disasarkan. (sumber: eMarketer)

bagaimana peningkatan crm jualan

Menurut laporan Monetate, pemasaran e-mel yang mendorong lebih banyak penukaran daripada mana-mana saluran pemasaran yang lain, termasuk carian dan sosial. dasar pemasaran kos efektif ini dapat membantu anda mencapai sesiapa sahaja di dunia; bagaimanapun, kesannya boleh diukur dengan mudah. tambahan pula, Pemasaran e-mel adalah juga cara yang lebih peribadi untuk mendekati penonton sasaran anda, daripada iklan.

Sambungkan Dots dengan Perisian CRM

Sama ada anda berada dalam perniagaan B2B atau B2C, anda memerlukan sistem CRM bersepadu yang membantu menjalankan strategi perniagaan keseluruhan. Ia memberikan anda wawasan holistik dan platform yang sama untuk mengambil kawalan ke atas setiap segmen strategi perniagaan anda. Selain daripada, ia membantu anda mendapatkan pemahaman yang lengkap pelanggan anda dan prospek perniagaan. Itulah sebabnya-

 • Pasaran CRM diramalkan untuk mencapai $36 bilion menjelang 2017. (sumber: Gartner)
 • 80% pemasaran pengguna automasi mengisytiharkan bilangan mereka petunjuk meningkat. (sumber: VB Insight)
 • 6 daripada 10 perniagaan kecil menggunakan CRM mereka untuk pemasaran e-mel. (sumber: Carta Marketing)
 • Kita dapat melihat bahawa 6 tahun lalu hanya 12% perniagaan digunakan CRM berasaskan awan - Angka ini kini meningkat kepada 87%. (sumber: Pejabat Super)

Mengapa perisian CRM telah menjadi begitu banyak popular dalam sektor perniagaan? Untuk memahami indispensability dalam hasil jualan semakin meningkat, kita perlu tahu beberapa ciri-ciri-

 • Ia menggunakan pengurusan data pelanggan.
 • Ia menjadikan pengurusan kenalan lebih mudah berbanding sebelum ini.
 • Ia membantu untuk mengesan petunjuk dan susulan dengan prospek.
 • Ia mengintegrasikan platform yang sama untuk mengesan maklum balas media sosial, pertanyaan, komen dan walaupun panggilan pelanggan dan e-mel.
 • Dengan sistem CRM yang anda boleh mempercepatkan tindak balas pelanggan anda.
 • Kemudahan tiket eksklusif memperkaya keseluruhan sistem perkhidmatan pelanggan.
 • Ia memberi kuasa kepada proses analisis jualan, keseluruhan automasi pasukan jualan dan jualan ramalan yang.
 • Alat padu, ia menguatkan lagi automasi aliran kerja dan kerjasama pekerja.

kesimpulan

Perniagaan adalah seperti menunggang basikal. Sama ada anda terus bergerak atau anda jatuh ke bawah. - Frank Lloyd Wright

Jika anda ingin terus bergerak, anda perlu bersaing dengan trend semasa dalam industri anda tergolong. jika tidak, anda akan ketinggalan. Lima strategi tersebut di atas adalah strategi perniagaan paling diterima dan bergaya yang memberikan mana-mana organisasi visi untuk mencapai kecemerlangan.

dgn nyata, ia tidak mudah untuk mengekalkan semua lima strategi pada masa yang sama, tetapi perisian CRM membuat kerja-kerja yang lebih teratur dan mudah. Perisian CRM bukan sahaja merupakan suatu strategi dengan sendirinya, tetapi ia juga membantu untuk melaksanakan strategi perniagaan lain.

Kapture CRM menawarkan anda semua ciri-ciri alat pengurusan perhubungan pelanggan yang canggih untuk meningkatkan prospek jualan anda.

Percuma CRM Trail Banner

JAWATAN TERKINI

Avatar for Kapture CRM
Pengarang:
Kapture CRM
mengenai:
Ini adalah admin.
Lebih banyak artikel oleh: Kapture CRM

Tinggalkan pesanan

alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan. Ruangan yang diperlukan ditanda *

*

Berasa bebas untuk bertanya
Kami tidak menggigit
Berita terkini Tentang CRM

JOM berbual

 • Menjalankan perniagaan anda dari tapak tangan anda
 • Mempunyai kawalan tepat atas aktiviti-aktiviti jualan anda
 • Menyediakan sokongan berterusan selepas setiap jualan produk